BRAČNO POSREDOVANJE- LJUBAV-VEZA-BRAK-DIREKTAN KONTAKT ZA SVE GENERACIJE!

 

 

CLUB neguje potvrđene i neophodne vrednosti: ozbiljnu vezu ili vezu za brak ZA SVE GENERACIJE OD 20 DO 80g.U današnje vreme muško - ženski odnos podrazumeva obostranu privlačnost, razumevanje u komunikaciji, uklapanja: navika, interesovanja, stavova, ciljeva- proces na kome treba raditi. Mond klub savremenim pristupom, stručno i u direktnom kontaktu sa Vama, obezbeđuje uslove i mogućnosti da budete zadovoljni i ostvareni. NE ZABORAVITE:suština postojanja ljudskog bića je, pored svih ostalih ostvarenja i zadovoljstava, primarno u kvalitetnom partnerskom odnosu BRAKU ILI VEZI.

 

 

 

SAVREMENO-PROFESIONALNO-PROVERENO

 

 

 

CLUB Vam garantuje:zaštitu privatnosti, sigurnost, adekvatnu procenu i preporuka u odabiru partnera.Kontakte do ulaska u kvalitetnu vezu-PARTNER KAKVOG ŽELITE.Iza nas su na hijlade i hiljade uspešnih veza i brakova a ispred nas ste Vi.Ne oklevajte,u današnje vreme u savremenom svetu- ovo su usluge koje SE PODRAZUMEVAJU.

 

 

U direktnom kontaktu sa Vama i ostalim članovima, stvaramo srećne okolnosti da se spontanim putem ostvari upoznavanje i veza. Struktura članstva je vrlo kvalitetna i brojna.Radimo savremeno, profesionalno i stručno- sa jasnom granicom zalaženja u Vašu privatnost.VAŠA SREĆA I OSTVARENOST SU NAŠ USPEH!

 

Ukoliko Vam je važan Vaš horoskopski znak ili neke druge osobe, pogledajte detaljan pregled opštih karakteristika

Jarac
Vodolija
Ribe
22.decembar 20.januar
21.januar 19.februar
20.februar 20.mart

Najnepravednije izreke o ova tri znaka:

Jarac je dosadan. Jarac nije dosadan, on je pouzdan.
Vodolija je čudna. Vodolija je vetar promena i ponekada treba biti vrlo neobican da bi mu
otvorio vrata.
Ribe ne znaju reći-ne. Nijedan znak, poput Riba, nije toliko svestan da je svet prepun ljudi kojima su potrebni pomoć i ljubav. Ribe ne mogu okrenuti leđa prijatelju u nevolji.

Sledeća tri znaka pogledajte na linku ZAPOŠLJAVANJE
 

 

BEOGRAD-SRBIJA-REGION-SVET

 

 

 

 

10% popusta za članove cluba