Mond club plus -je preduzeće koje se od 1997 godine organizovanim pristupom u poslovanju , bavi profesionalnim uslugama posredovanja i marketinga u radu sa fizičkim i pravnim licima-članovima cluba.

Težište aktivnosti za fizička lica su usluge posredovanja u formiranju bračne zajednice, ozbiljne veze, zapošljavanje, savetovanje, kupovine uz popuste...

Težište rada sa pravnim licima su usluge zapošljavanja, marketinške promocije , prezentacije delatnosti i savetovanja.

Uz dosadašnji program usluga i radom u DIREKTNOM KONTAKTU sa članovima, Mond Club uvodi i ONLINE VARIJANTU REGISTRACIJE. U interesu i za račun svih članova, pored dosadašnjih usluga posredovanja i povezivanja, razvijaćemo i prošireni program usluga članove- od organizovanih putovanja, druženja, kupovine ili prodaje uz popuste...

Za 20 godina rada,ostvarili smo preko 25 000,00 uspesnih kontakata koji su rezultirali sklapanjem brakova, rodjenja dece , zaposljavanja, uspesnih i profitabilnih poslovnih kontakata za svoje clanove.Ovo su bile primarne aktivnosti, ali uradili smo mnogo i na socijalizaciji, druzenju, razumevanju ljudi u pomoci i savetima iz domena nase osposobljenosti i iskustva.

Permanentna orjentacija kluba je na radu, rezultatima rada, usavršavanju i što većem stepenu profesionalizma.

Svi registrovani članovi Mond Cluba, bez obzira na delatnost ili obim poslovanja, prihvataju uslove korišćenja članstva sa istim pravima i obavezama koje važe za sve članove pravna lica i to : 1. U oblasti zapošljavanja, odnosno obezbedjivanja adekvatnih profila radnika svih pozicija, 2. Markentiške promocije na našem sajtu čime pospešuju svoju poslovnost i promet 3.Savetodavne usluge iz domena naše stručne osposobljenosti i iskustva.Saradnja uključuje pravni osnov saradnje preko Ugovora o registraciji članstva pravnog lica.

Bez obzira na rasu, pol, veroispovest, boju kože, obrazovanost, mesto življenja ili godina starosti, svaki registrovani član Mond Cluba prihvata uslove korišćenja članstva sa istim pravima i obavezama koja važe za sve članove Cluba fizička lica.Paket usluga primarno uključuje:1.Posredovanje pri zapošljavanju za sva radna mesta i pozicije2.Upoznavanje sa adekvatnim partnerom za ozbiljnu vezu ili brak.3 I ostale bonus plus usluge kao što su savetovanja ,kupovine uz popuste, organizovanja druženja,putovanja itd...Saradnja uključuje pravni osnov saradnje preko Ugovora o registraciji članstva fizičkog lica.SVIM ČLANOVIMA SE OBEZBEDJUJE POTPUNA ZAŠTITA PERSONALNIH PODATAKA UZ JEDAN BEZBEDAN, SIGURAN I PROVEREN NAČIN POSREDOVANJA.