ZAPOŠLJAVANJE

POSAO, BOLJI POSAO, RADNICI SVIH PROFILA, VISOKOOBRAZOVNI KADROVI - HUMANI RESURSI

Tražite posao ili ga menjate?
KONTAKT SA POSLODAVCIMA, PONUDA POSLOVA, SELEKCIJA KANDIDATA I PONUDA RADNIKA
Tražite radnika, saradnika, stručno lice?

BEOGRAD-SRBIJA-SVET

       

Klub poseduje stručnu, kadrovsku i tehničku osposobljenost za obavljanje poslova zapošljavanja. Osim standardne procedure posredovanja, povezivanja i preporuka - Mond Club može ponuditi i obezbediti dodatne mere i metode:PREDSELEKCIJE-SELEKCIJE-RAZGOVOR SA KANDIDATIMA-TESTIRANJA-PROCENU SA IZVEŠTAJEM.

 

 

Najvažniji princip rada i saradnje sa klubom je DIREKTAN KONTAKT sa firmama poslodavcima i licima koja traže posao ili ga menjaju.Dugogodišnjim radom, iskustvom, profesionalnim pristupom i korektnim poslovnim odnosom sa klijentima, negujemo proces saradnje koji umnogome doprinosi da POSLODAVCI I RADNICI pronadju zajednički dogovor o zaposlenju.

 

 
       

KLUB ima kontakte i saradjuje sa pravnim licima svih oblasti PRIVREDNIH I NEPRIVREDNIH DELATNOSTI.Kao poseban ogranak u zapošljavanju-izdvojili smo i saradnju sa DOMAĆINSTVIMA koja imaju potrebe za poslovima čuvanja dece, pomoći u kućnim poslovima, nege i pomoći starim ili bolesnim licima i ostalim poslova.

 
Punoletna lica svih nivoa obrazovanja i kvalifikacija koja žele da rade ili da menjaju posao, mogu biti članovi kluba u postupku i procesu posredovanja i preporuke za dobijanje odgovarajućeg posla.U ponudi su lica koja mogu da obavaljaju :pomoćne i fizičke poslove, kvalifikovane, administrativne, visoko kvalifikovane i poslove nezavisne od struke.
 
       

U kontinuitetu saradnje,ozbiljnim i profesionlnim pristupom potrebama poslodavaca i nezaposlenih lica,uspevamo da realizujemo 90% svih potraživanja i očekivanja.Naš posao i krajnji cilj je adekvatno povezivanje firme i budućeg zaposlenog :MI SMO TU DA VAS POVEŽEMO-O KRAJNJEM DOGOVORU-ODLUČUJETE VI.

 

Prezentacija članova na sajtu je samo još jedna metoda našeg poslovanja.Direktnim i konkretnim procesom , rad se odvija aktivnostima stručne službe, celokupnom organizovanošću i direktnim posredovanjem i kontaktom sa radnicima i poslodavcima. Mi nismo portal -mi radimo za Vas.
Mond Club neguje trojno korektnan odnos: RADNIK- POSLODAVAC- KLUB.

 
       
Ukoliko Vam je privatno ili u poslu važan horoskopski.
znak
,neke osobe, pogledajte detaljan pregled opštih karakteristika  
Ovan
Bik
Blizanci
21.mart 20.april
21.april 20.maj
21.maj 20.jun
 

....Najnepravednije izreke o ova tri znaka:

OVAN JE SEBIČNA ŽIVOTINJA. Zeli rezultate sada. Kakva korist od toga sto je tempirana bomba, kada nikada nece biti aktivirana.
BIK JE NAPORAN. Bik ne uziva u promenama i treba mu puno vremena da se prilagodi svakoj novoj situaciji, kao i za ucenje neke nove vestine.
BLIZANCI SU DVOLIČNI. Interesujuci se za sve i svakoga odjednom, znaci da ponekad moraju okrenuti ledja onome sto ih je trenutak pre fasciniralo. Blizanci se stalno "okreæu" u prostoru.
 
       
Sledeća tri znaka pogledajte na linku FIRME