Bračno stanje: Udovac

A9458

NEŽNI MOTOCIKLISTA Ima svoju firmu koju vodi sa sinom. Ima dvojno državljanstvo, srpsko i madjarsko. Inteligentan, ambiciozan, posvećen poslu, u slobodno vreme voli da vozi motor i da se bavi modelarstvom (pravi makete). Osećajan je, nežan prema osobama koje su nežne prema njemu, voli svim srcem, ceni međusobno poštovanje.    

A9934

PRAVDOLJUBIV I POŠTEN Hobi mu je sviranje gitare, šetnje. Za sebe kaže da je dobar, pravdoljubiv, pošten. Voleo bi da upozna osobu koja je slična njemu za ozbiljnu vezu i zajednički život.  

A9479

VOLI DA PROVODI VREME U PRIRODI Iz Beograda je, ima kuću u Kaluđerici sa velikim dvorištem i voćnjakom. Slobodno vreme voli da provodi u voćnjaku, da šeta, da provodi vreme u prirodi. Voli da provodi vreme sa prijateljima i da se druži. Porodičan je čovek, vredan je i radan. Želi ženu sličnu sebi za odnos …

A9479 Pogledaj profil klijenta »

A9136

ON VOLI SPORT I AKTIVNO TRENIRA.. Za sebe kaze da je iskren, posten, otvore, direktan, komunikativan i zivahan covek. Voli se sto vole normalni ljudi. Voli da pomogne, ako ne moze da pomogne ne zeli da odmogne. On vezu vidi, kao normalan odnos, druzenje, upoznavanje osobe kao coveka. Voli sportske osobe, koje brinu sebi. Njegova …

A9136 Pogledaj profil klijenta »

A8447

ON JE ROMANTICAN I VOLI CVECE.. Za sebe kaze da je svestran, voli da uziva u zovotu. Uziva u cvecu, ribolovu, sportu, jogi i meditaciji, putovanjima, setnji….Voli miris mora i setnje poreed mora. Romantican i emotivan, svira harmoniku, kolekcionar pica i sam proizvodjac. Proizvodi lekovita pica i bavi se bioenergijom. On je vlasnik nekoliko apartmana …

A8447 Pogledaj profil klijenta »

A8548

GOSPODIN ZA JUTARNJU ŠETNJU Za sebe kaže da je vrlo komunikativan, ozbiljan, pristojnog izgleda, druželjubiv, zaposlen,  situiran…… Voli prirodu, uživa u jutarnjim šetnjama po Košutnjaku. Voleo bi da upozna pristojnu damu  sličnih  osobina i  interesovanja koja bi uživala u izlascima i zajednički provedenom vremenu.  

A8506

BAVI SE SPORTOM I VOLI DA PUTUJE.. Umereno strpljiva osoba, vernost mi je veoma bitna osobina. Ono sto kazem to i uradim. U sve ulazim sa merom opreza, veoma sam odgovorna osoba. Volim da se smejem i volim duhovite ljude.  Upornost, rad, red i samo napred..Bavim se sportom i volim da putujem..

A8574

OSECAJAN I OTVOREN GOSPODIN.. Za sebe kaze otvoren, komunikativan, lako sklapa nova poznanstva. Emotivan, osecajan, fleksibilan i tolerantan. Ocekuje od buduce partnerke da bude zrela zena, da zna sta hoce i da ima cilj. Ima svoje imanje i u Ovci i u Novom Selu, vozi auto!

A8575

TOLERANTAN I SPREMAN NA KOMPROMISE.. Za sebe kaze da je otvoren, komunikativan, tolerantan i spreman na kompromise, tesko se zavadja i tesko se miri. Blage naravi, vise prihvata kritike nego sto on kritikuje. U jednoj ozbiljnoj vezi ocekuje i da on bude zadovoljan i da dama bude zadovoljna, postovanje, iskrenost, uvazavanje jednog drugog.

A8589

NJEGA NE ZANIMA PROSLOST VEC BUDUCNOST.. Za sebe kaze da je vrlo iskren posten komunikativan otvoren. Ozbiljna veza treba da ima lepotu, harmoniju, obostrano postovanje, skroman brak bez trzavica, bez uvreda, jedno obostrano uvazavanje. Jedan brak treba da se temelji na obostranom poverenju i razumevanju i da se zaboravi proslost.

Pin It on Pinterest