Cigarete: Nebitno

A8443

ONA VOLI PRIRODU I SETNJE.. Ona je iskrena, verna i vredna. Voli prirodu i setnje. Veliki je ljubitelj cveca. Od partnera ocekuje iskrenost, posvecenost i ljubav. Zeli ozbiljnu vezu koja bi prerasla u brak, da zajedno putuju, uzivaju i medjusobno podrzavaju.

A8541

GOSPODIN OZBILJNIH PLANOVA Za sebe kaže da je vredan, radan, ozbiljan, privatnik posvećen poslu, zaposlen i situiran….. Ovim putem bi hteo da upozna pristojnu damu, sličnih osobina za ozbiljnu vezu koja bi bila krunisana brakom.

A8575

TOLERANTAN I SPREMAN NA KOMPROMISE.. Za sebe kaze da je otvoren, komunikativan, tolerantan i spreman na kompromise, tesko se zavadja i tesko se miri. Blage naravi, vise prihvata kritike nego sto on kritikuje. U jednoj ozbiljnoj vezi ocekuje i da on bude zadovoljan i da dama bude zadovoljna, postovanje, iskrenost, uvazavanje jednog drugog.

A8786

MLADI  GOSPODIN ČEKA DAMU  BORCA Momak, obrazovan,  situiran, sportski tip, interesantan, ozbiljan, razuman…..voli da gleda filmove i serije, čita knjige, rekreativno trenira boks…. Teži ka ozbiljnoj vezi i braku i želeo bi  da to bude  spoj obostrane ljubavi,  posvećivanja, pažnje, poštovanja i dobre komunikacije. Želi da upozna  vitku i pristojnu damu  koja je  borac u …

A8786 Pogledaj profil klijenta »

A8986

ZELI OZBILJNU VEZU ZA USAGLASEN KVALITETAN PARTNERSKI ODNOS Za sebe kaze da je otvorena komunikativna,fleksibilna tolerantna,ocekuje da upozna partnera sa slicnim osobinama kao sto su njene,zeli ozbiljnu vezu za usaglasen kvalitetan partnerski odnos.

A8998

ZAINTERESOVANA ZA OZBILJNU VEZU Ozbiljna dama koja zna sta zeli u zivotu, iskrenost, predanost, postovanje i uvazavanje. Trazi gospodina koji zna sta zeli, iskrenog, vrednog i postenog. Voli da uziva u prirodi, da seta i umerene izlaske.

A9020

ZELI OZBILJNU VEZU/BRAK Dama sa pozitivnom energijom i zdravim duhom. Voli putovanja, da setnja, da posecuje bioskop i pozoriste. Uziva u odlasku na more, planinu, reku, voli da se bavi fizickim aktivnostima. Pored sebe zeli osobu sa jakom licnoscu, pozitivnim stavom i porodicnim vrednostima.

A9094

GOSPODIN ZA PORODICU Ovo je pouzdan i zaposlen gospodin koji želi brak i  porodicu, spreman je da se žrtvuje za nju. Komunikativan je, vrlo tolerantan i duhovit. U slobodno vreme voli da igra fudbal, gleda tenis, provodi vreme sa prijateljima. Prezire prevaru i  laz. Od dame ocekuje da  želi brak i porodicu, da je  spremna …

A9094 Pogledaj profil klijenta »

A9046

GOSPODIN ZA OZBILJNU DAMU Smatra da je postigao dosta u zivotu, ali bih voleo da ostvari vezu sa osobom koja ce biti prijatelj, oslonac i zivotni partner. Nije zahtevan gospodin, sve sto zeli od partnera jeste iskrenost, pazljivost i ljubav. Voli dobru knjigu, dobar film i sport.

A6202

RAZUMNA DAMA ZA BRAK Ona je obrazovana, zaposlena, razumna, skromna, kulturna, svestrana…… Želela bi da upozna kulturnog, elokventnog gospodina za ozbiljnu vezu i brak u kojem će imati dobru komunikaciju i istu percepciju.  

Pin It on Pinterest