Deca: Da-2

A9954

SPREMAN ZA NOVI POČETAK Radio je u vojsci preko 30 godina, sada u penziji – vojni penzioner. Idalje povremeno radi privatno – stolariju. Vozač je, ima kola. Za sebe kaže da je stidljiv, ćutljiv, miran. Nije konfliknta ličnost. Traži partnerku  za brak, sa željom za potomstvom. U partnerskom odnosu mu je bitna vernost, iskrenost, uzajamno …

A9954 Pogledaj profil klijenta »

A8563

DAMA ŽELI UPOZNATI SITUIRANOG GOSPODINA Situirana penzionerka, obrazovana,  ozbiljna,  komunikativna, dobre duše, otvorena i iskrena…..uživa da čita, šije, kuva, šeta, putuje  i  izlazi. Želi da upozna situiranog  gospodina sličnih godina, osobina i interesovanja za ozbiljnu vezu. Smatra da je za vezu glavno utemeljenje visok stepen tolerancije i uzajamnog uvažavanja.      

A8946

PENZIONER SA ISKRENIM NAMERAMA Za sebe kaze da je otvoren, komunikativan,nije stidljiv.Od dame ocekuje da mu pomaze u kucnim poslovima i brizi oko njegove bivse supruge-koja je nazalost slogirana i nepokretna,a on za uzvrat daje krov nad glavom,sigurnost i mogucnost nasledjivanja penzije.

A9003

VESELA DAMA Vesela, temperamenta, kulturna i direktna  dama koja voli putovanja, šetnje, dobre filmove, muziku za opuštanje.Voli Italiju, Sloveniju i daleku Kubu. Želi da upozna markantnog gospodina kurpulentne građe, koji je slobodan, zabavan, kulturan , vitalan i želi da živi punim plućima. Očekuje međusobno poštovanje u zajedničkim zrelim godinama.  

A9004

SLOBODNA  DAMA Situirana, samostalna, sposobna i slobodna dama  voli putovanja i šetnje u prirodi…..za sebe kaže da je fina, kulturna i  komunikativna. Želi da upozna gospodina sa sličnim osobinama za ozbiljnu vezu i brak.    

A9008

GOSPODIN ZAJEDNOČKOG VREMENA Gospodin je obrazovan, situiran, za sebe kaze da je otvoren , iskren , druželjubiv i  komunikativan. Voli putovanja i šetnje u prirodi.  Očekuje ozbiljnu vezu, iskren i obostrano posvećen partnerski odnos . Od dame želi da dobije pažnju, toleranciju, kompromis i dosta zajedničkog vremena.    

A8961

VOLI ISTINU I STABILNOST Za sebe kaze da je objektivan voli istinu pa i kakva god da je, voli stabilnost, tolerantan, fleksibilan. Ozbiljna veza treba da se temelji na postovanju uvazavanju. Od dame ocekuje da bude lepe i prikladne spoljasnjosti, vesele naravi vedra i nasmejana, da moze da sve kaze i dokaze, bez vredjanja, da …

A8961 Pogledaj profil klijenta »

A8968

ZELI POZNANSTVO I VEZU SA OZILJNOM I ISKRENOM DAMOM Komuniktaivan, iskren, skroman, posten, radan, razuman. Voleo bi poznanstvo i vezu sa postenom, iskrena, radna, skromna, komuniktivna, otvorena za dogovor. Smatra da je u vez bitna otvorena komunikacija, ljubav, uvazavanje.

A9010

ODGOVORNA MLADA  DAMA Za sebe kaže da je iskrena, odgovorna, društvena, komunikativna, porodična. Voli druženje, šetnje u  prirodi…. Želela bi da upozna gospodina koji živi u inostranstvui ima slične karakterne osobine i interesovanja.    

A9013

GOSPODIN ZA SIGURNOST Za sebe kaze da je normalan čovek, ozbiljan, pozitivan, od reči, voli da se šali. Poslovan i situiran, umerenog ponašanja i reagovanja. Voli šetnje, druženje sa prijateljima, čitanje, pop muziku, pomalo igra stoni tenis. U vezi očekuje obostrano razumevanje, poštovanje, dobru komunikaciju i poverenje. Očekuje iskrenu i pedantnu damu pristojnog izgleda  sličnih …

A9013 Pogledaj profil klijenta »

Pin It on Pinterest