Deca: DA-3

A8534

GOSPODIN MLADALAČKOG DUHA Obrazovan, zaposlen, izuzetno situiran, sportski tip, mladalačkog duha,   vitalnog i pristojnog izgleda…..voli da putuje i  da se bavi sportom. Želi da upozna damu  koja ne konzumira alkohol i duvan i  ima slična interesovanja i sklonosti, jer smatra da se sličnosti  uzajamno privlače.  

A8788

  GOSPODIN ŽELI TOPLINU PORODIČNOG DOMA Ozbiljan, situiran, privatnik, radan, vredan, iskren, snalažljiv, odlučan, mirne prirode, direktan, zna da brine o drugome…..voli da pije kafu, putuje, izlazi u restorane i kupovine….. Očekuje vezu i brak pun ljubavi, pažnje, tolerancije, dobre komunikacije i iskrenosti. Želi da upozna ženstvenu, iskrenu, ozbiljnu i poštenu damu koja bi cenila …

A8788 Pogledaj profil klijenta »

A8889

DAMA ZA ATLETE Ona je veoma romanticna, emotivna, vredna, ceni  prijateljstvo iznad svega, a laž prezire. Uživa u čitanju knjiga, slušanju muzike, vožnji, crtanju. Želi da upozna muškaca atletske građe sa  sličnim osobinama. U vezi očekuje   iskrenost, razgovore, podrsku, razumevanje, poverenje, uzajamno dopunjavanje  na prvom mestu.    

Pin It on Pinterest