Deca: Da ali bi zelela da ima

M-A

JEDNOSTAVNA I POZITIVNA Jednostavna, s sjajnim smislom za humor, pozitivna, ljubazna, emotivna….Očekuje upoznavanje sa dobrim i pozitivnim mškarcem za brak.

A-E

ZA MENE SU PORODIČNI ODNOSI SU VEOMA VAŽNI Ja sam ljubazna , odgovorna, predusretljiva i privržena osoba.Zadovoljstvo mi je kuvati, spremati i primati goste. Volim posetiti bioskop, pozorište, muzej. Sport-trčanje, fitnes, bicikl. Volim putovati, učim engleski jezik i govorim ga,Cenim porodične vrednosti, za mene su porodični odnosi  vrlo važni.

N-L

RADOZNALA, ODGOVORNA I KREATIVNA O meni: Pažljiv sam, odgovorna, nežna, privržena, optimistična, radoznala sam, kreativna. Volim čitati i naučiti dosta novog. Volim da putujem kada mi okolnosti dozvoljavaju. Vodim zdrav način života. Sanjam o kompletnoj porodici.

O-O

DOBRA I ŽENSTVENA Ona je ljubazana, emotivna, duhovita, društvena,komunikativna,dobra.Njena interesovanja su čitanje, sport, putovanja…njena velika želja je da nadje adekvatnog partnera za brak.  

K-V

VOLI LJUDE I DECU Ja sam otvorena, društvena, odgovorna i pouzdana osoba s dobrim smislom za humor, jednostavna sam , verna i volim iznenađenja. Radim kao dečji animator (volim decu, volim pričati  bajke i darivati  pozitivne emocije). Volim ples,to  je prilika da se uronite u kulturu jedne  zemlje, prilika za otkrivanje sebe i svojih osjećaja). …

K-V Pogledaj profil klijenta »

Pin It on Pinterest