Deca: Da-sin

A9132

DAMA ZA DRUŽENJE I PRIJATELJSTVO Vrlo otvorena, obrazovana, iskrena, vesela, komunikativna, emotivna,  pozitivna,  realna. Uživa sa prijateljima u druženju i šali, šetnji, rekreativno trči i vežba. Želela bi da upozna šarmantnog, vedrog i nasmejanog  gospodina  sa harizmom radi druženja i prijateljstva.    

A8125

DAMA ZA PORODICU Ona je savesna, zaposlena, odgovorna, mirne naravi, verna i odana, dobar čovek….voli šetnje, putovanja, umerene izlaske. Očekuje ozbiljnu vezu koja bi prerasla u brak. Želi da upozna korektnog, pažljivog  i iskrenog gospodina koji  želi imati porodicu i decu.    

A8128

 TIHA DAMA BEZ PREDRASUDA Ona je obrazovana,zaposlena, situirana, komunikativna, duhovita, tiha, mirne naravi,  bez predrasuda…..voli sport, prirodu i putovanja, prezire nepravdu. Želi da upozna ozbiljnog i stabilnog gospodina sa kojim bi imala ozbiljnu vezu koja bi prerasla u brak      

A8532

VREDNA I ODANA DAMA Ona je skromna, vredna, odana, odgovorna,  tamnije puti…..voli izlaske, prirodu, šetnje, fotografiju i slikanje. Očekuje ozbiljnu vezu ispunjenu  uzajamnim poštovanjem i razumevanjem. Želi da upozna  gospodina  sa kojim će biti sretna i zadovoljna.    

A8544

  GOSPODIN ŽELI TOPAO DOM Ozbiljan  gospodin, korektan, visok i krupan,  zaposlen i situiran, posvećen porodici. Želi da upozna pristojnu, zdravu  damu, koja bi volela da se uda,  može i iz male sredine. Živeli bi  kod njega, jer on bi joj obezbedio topao dom i porodicu.  

A8546

  DAMA ŽELI DA UPOZNA KAVALJERA Ona je otvorena, obrazovana, zaposlena i situirana, elokventna, ima jasne ciljeve i zna šta hoće……voli muziku i ples, izlaske u pozorište, šetnje, odlaske u banje…. Želi da upozna gospodina za ozbiljnu vezu i brak, koji je situiran, kavaljer,  čist i uredan…..  

A8549

INTERESANTAN GOSPODIN On je obrazovan, zaposlen, situiran, strpljiv , komunikativan, odgovoran, tih, ljubazan, kulturan…….voli da se druži,  peva /svojevremeno imao bend/, šeta, izlazi, obilazi značajna mesta …..  Očekuje  ozbiljnu vezu koja bi prerasla u brak. Želeo bi  da upozna smirenu, druželjubivu damu sa manirima, sličnih osobina i interesovanja, koja želi da se posveti ozbiljnoj vezi …

A8549 Pogledaj profil klijenta »

A8782

GOSPODIN ZA BRAK Za sebe kaze da je vesele prirode, komunikativan, tolerantan, spreman za kompromise…..voli putovanja, šetnje i umerene izlaske. Očekuje  ozbiljnu vezu za brak  u kojoj će biti dogovaranja,  poštovanja, iskrenosti, uzajamnog uvazavanja. Zeli da upozna damu sličnih osobina, interesovanja i viđenja budućeg zajedničkog života.  

A8784

STARIJI GOSPODIN  ZA  ŽIVOT U DVOJE Penzioner, situiran,  otvoren, komunikativan,  dobre, mirne  i blage  naravi, spreman na kompromise i dogovor…..voli šetnje u prirodi, vožnju biciklom, putovanja, sport, umerene izlaske. Želi da upozna damu za ozbiljnu vezu i zajednički život. Od dame očekuje uvažavanje, toleranciju, iskrenost, vernost, poštenje….    

A8789

DAMA OČEKUJE OZBILJNOG GOSPODINA Situirana, ozbiljna, iskrena, vesela, vredna, i vrlo emotivna. Želi da upozna gospodina za ozbiljnu vezu. Voli da sluša muziku, čita knjige, šeta, povremeno izlazi… Od partnera očekuje iskrenost, toleranciju , odgovornost i pažljivost sa kojim bi poželela porodičan život i decu.    

Pin It on Pinterest