Horoskopski znak: Nebitno

A8528

  GOSPODIN ČEKA DOMAĆICU SVOG DOMA Odgovoran, zaposlen,  vedar, ozbiljan, majstor,  materijalno i finansijski odlično situiran, pristojnog izgleda,  želeo bi da upozna damu koja želi da bude domaćica u njegovom domu.  Smatra da normalni ljudi dobre volje  uspevaju u svemu, ako to jako žele……  

A8534

GOSPODIN MLADALAČKOG DUHA Obrazovan, zaposlen, izuzetno situiran, sportski tip, mladalačkog duha,   vitalnog i pristojnog izgleda…..voli da putuje i  da se bavi sportom. Želi da upozna damu  koja ne konzumira alkohol i duvan i  ima slična interesovanja i sklonosti, jer smatra da se sličnosti  uzajamno privlače.  

A8918

ZA DAMU PUNU RAZUMEVANJA Za sebe kaze da je fin, dobar decko, posten, veran. Da ga devojka prihvati, da postuje. Zeli da upozna devojku punu razumevanja! Zeli vezu punu postovanja!

A8944

AVANTURISTICKOG DUHA ZA OZBILJNU VEZU/BRAK Bio profesor fizickog obrazovanja. Studirao u Bukurestu. Ima restoran i kucu na moru, bavi se turizmom. Zivi sa sinom, ali on zivi odvojeno, bavi se i poljoprivredom, ima malo imanje. Ima sirok dijapazon aktivnosti kojim se bavi. Uporan, organizovan, precizan, vitalan, vrlo aktivan, razmislja unapred. Avanturistickog duha, posten, od reci, …

A8944 Pogledaj profil klijenta »

A8947

ON ZNA STA ZELI Pozitivna licnost, vesela, duhovita, komunikativna, puna ljubavi. Tolerantan, dopadljiv, kulturan, iskren, direktan, izgleda fizicki i duhovno mladoliko). Zeli damu koja je dobar covek, da nije konfliktna licnost, da je smirena, okrena porodicnoj atmosferi, moralna, da ima stav i karakter, ceni da zna sta hoce od zivota, da ima nesto postavljeno ispred …

A8947 Pogledaj profil klijenta »

A8953

ON JE SVESTRAN I KOMUNIKATIVAN Blage naravi, lepog izgleda, zivahan, pokretan i zdravog tela. Svestran i komunikativan. Dama da nije svadljiva, nezadovoljna, neskromna, vec da je smirena, blage naravi. Da postoji poverenje, postovanje i ljubavi!

A9002

DAMA ZA STARIJEG GOSPODINA Starija dama, obrazovana, penzionerka, samostalna i  situirana želi da upozna starijeg, vitalnog gospodina za ozbiljnu vezu i brak. Voli šetnje, prirodu, putovanja, umerene izlaske .

A9004

SLOBODNA  DAMA Situirana, samostalna, sposobna i slobodna dama  voli putovanja i šetnje u prirodi…..za sebe kaže da je fina, kulturna i  komunikativna. Želi da upozna gospodina sa sličnim osobinama za ozbiljnu vezu i brak.    

A8992

VREDAN I NEZAN Veoma vredan covek. Sve sto ima stekao je sam. Trenutno sada je privatnik. Za sebe kaze da je veoma iskren, posten. Nezan prema zenama. Nikada se nije zenio, zato sto je jako puno radio, pa nije imao vremena za drustveni zivot. Zeli, mirnu, dragu zensku osobu, koja bi bila spremna da zivi …

A8992 Pogledaj profil klijenta »

A8998

ZAINTERESOVANA ZA OZBILJNU VEZU Ozbiljna dama koja zna sta zeli u zivotu, iskrenost, predanost, postovanje i uvazavanje. Trazi gospodina koji zna sta zeli, iskrenog, vrednog i postenog. Voli da uziva u prirodi, da seta i umerene izlaske.

Pin It on Pinterest