Klijenti

A9247

USPEŠAN  I ŠARMANTAN BIZNISMEN U ŠVAJCARSKOJ Bavi se sportom, trčanjem, vežbanjem, šetnjom, šahom, ribolovom i  putovanjima.Želi novi i srećan brak.Poreklom je iz Srbije ali veoma dugo živi i radi u Švajcarskoj.Imam svoj privatni biznis.Vredan je odgovoran, radan i veoma uspešan u svojoj kompaniji.    

A9300

HARIZMATIČAN-SIMATIČAN-ODGOVORAN Voli  čitati i učiti nove stvari.Rado provodi vreme u prirodi. Voli izlaziti i družiti se s prijateljima. Puno je putovao-gotovo po cielom svetu. Sebe ne smatra čovekom mase, već individualcem. Odluke uviek donosi sam, a ne sliedeći primer drugih.Ali inace je veoma društven i druželjubiv. Za  sebe misli da je odgovorna osoba i to …

A9300 Pogledaj profil klijenta »

A8396

SAVREMENA-KOMUNIKATIVNA-ŠARMANTNA Vrlo draga i komunikativna devojka. Za sebe kaze da je vrlo otvorena i druzeljubiva. Hoce da upozna muskarca koji je zaintersovan za ozbiljnu vezu, koji vremenom prerasla u brak.

A9275

MLAD-USPEŠAN-SIMPATIČAN Živi i radi u Astriji.Završio je fakultet za Grafičku i medijsku tehniku i time se profesionalno bavi.On opisuje sebe kao  vedru i duhovitu osobu, voli da se šali i smeje. Uvek gleda stvari sa vedrije strane, ima pozitivan stav, ali smatra i da je realista. Iskren je i romantièan, iako ne želi to da …

A9275 Pogledaj profil klijenta »

A8397

ŠARMANTNI ARHITEKTA Voli sport. šetnje, putovanja i izlaske.Za sebe kaze da je romantičan , ozbiljan, veseo i pozitivan.Arhitekta je po profesiji ali kod buduće partnerke nije presudna profesija ili nivo obrazovanja već  suštinski kvalitet osobe.  

A9215

PAŽLJIV-DUHOVIT-NEŽAN On sluša mahom pop-rock muziku, ide u bioskop, vozi bicikl, voli šetnje…Želi da upozna  ozbiljnu devojku koja je spremna za stvaranje porodice, neku koja ima nameru da veza preraste u brak. On je pažljiv, duhovit i nežan.

A9266

VOLI  DOBRE I INTELIGENTNE DAME Završio je Višu elektrotehničku školu. Bio je šef računovodstva 25 godina.Sada je u penziji Smatra da je dobra osoba, svima želi da izadje u susret i pomogne.. Galantan je,  veran kao osoba i ne podnosi prevaru. Očekuje da osoba zna da ceni njegove osobine i da na svoj način uzvrati …

A9266 Pogledaj profil klijenta »

A9273

LEPA I ŽENSTEVENA U OZBILJNIM GODINAMA Voli pozorište, ples, igru, kolo, šetnju, planinu, more….Vrednuje čistoću, pedantnost, osećajnost. Nebitno joj je obrazovanje partnera, bitno joj je da je inteligentan, društven, da ima dušu i da se uzajamno razumeju.Dobar deo života provela je u Australiji i Francuskoj.  

A9210

PLAVA VILA Ona je dama koja voli jednom mesečno u proseku da  putuje po zemlji, voli da šeta sama i sa psom, da čita knjige, gleda dobre filmove, voli druženje sa prijateljicama… Fina je emotivna ali i praktična sa racionalnim pristupom životu.Želi novi brak i porodicu sa odgovarajućim parnerom.

A9214

KULTURAN-SIMPATIČAN-FLEKSIBILAN-SVESTRAN Ovom intersantnom muškarcu hobi je sviranje bubnjeva i gitare (rok i balade)takodje , biciklizam, jedrenje.Inace njegova primarna profesija je jedrenje, skiperaza i servih- mehaniku na velikim jedrilicama na primorju.Osim toga, poznaje i radi i druge delatnosti. Za sebe smatra da je moralna i karaktern osoba, od reci, emotivan, komunikativan, energican, radan , vredan…Voleo bi …

A9214 Pogledaj profil klijenta »

Pin It on Pinterest