Nacionalnost: Nebitno

A8532

VREDNA I ODANA DAMA Ona je skromna, vredna, odana, odgovorna,  tamnije puti…..voli izlaske, prirodu, šetnje, fotografiju i slikanje. Očekuje ozbiljnu vezu ispunjenu  uzajamnim poštovanjem i razumevanjem. Želi da upozna  gospodina  sa kojim će biti sretna i zadovoljna.    

A8566

ON JE ISKREN I NIJE LJUBOMORAN.. Za sebe kaze da je iskren, normalan, tolerantan, nije ljubomoran. Ozbiljnu vezu vidi kao uvazavanje i  postovanje. Od buduce partnerke ocekuje da bude iskrena, postena, tolerantna i da zeli ozbiljnu vezu koja bi proizasla u brak. Njegova interesovanja vezana su za ronjenje, trcanje, citanje, setnja, putovanje, umereni izlasci.

A8599

ON IMA SMISLA ZA HUMOR.. Za sebe kaze da je otvoren, komunikativan, ima smisla za humor. Bitne su zajednicke karakteristike, tolerancija, kompromis. U slobodno vreme voli da ide u lov, setnju u prirodi. Voli da prati sport, da ide u bioskop i pozoriste. On zeli ozbiljnu vezu.

A8756

ON ZELI PORODICU I PORODICNU ATMOSFERU Za sebe kaze da je vrlo iskren, istrajan, uporan, konkretan, korektan, tolerantan, nije komplikovan, spreman na kompromise. Ozbiljnu vezu vidi kao prilagodjavanja, uvazavanje i postavanje jedno drugog, zajednicki jezik. Ceni porodicu i porodicne vrednosti, voli decu, zeli da ima decu, i zeli da i partnerka voli da ima decu. …

A8756 Pogledaj profil klijenta »

A8767

ROMANTICNA I EMOTIVNA DAMA ZA OZBILJNU VEZU/BRAK Za sebe kaze da je uporna, emotivna i romanticna. Ceni iskrenost i upornost. Zeli da nadje partnera koji ce da je postuje, cuva, da postoji medjusobno poverenje i postovanje, da zajedno sticu kako bi kasnije uzivali.

A8772

DAMA SIROKIH SHVATANJA Prijatna, komunikativna, ljubazna u komunikaciji. Žena širokih shvatanja, kulturna, smirena, pedantna. Medicinska sestra u penziji, situirana, srednje visine, želi da upozna muškarca navedenih karakteristika radi formiranja kvalitetnog partnerskog odnosa i suživota sa muškarcem slicnih shvatanja.

A8978

PAZLJIV I SA STAVOM Dosta analitican, nije problematican, nije agresivan. Ima jake stavove. Voli salu, voli humor, voli da se druzi. Ponekad je komplikovan, ne voli napadne ljude. Ne preteruje. Pazljiv je, nije balkanski tip, nesto lepo radi bezuslovno. Ne voli da obecava sto ne moze da ispuni, ima stav. Voli da kliza. Porodican je …

A8978 Pogledaj profil klijenta »

A8994

VOLI DA PRUZA A NE DA UZIMA Trazi sarmantnog, da je lepo obucen, da je uredan, da nije nemaran, da zna da se ponasa, kulturan i da voli da posecuje kulturna mesta. Voli da pruza, a ne da uzima. Zelii pored sebe razumnu osobu koja zna da saslusa. Za sebe kaze da je komunikativna ali …

A8994 Pogledaj profil klijenta »

A9057

KOMUNIKATIVNA I PAZLJIVA DAMA Za sebe kaze da je otvorena, spremna za sradanju, razgovor. Iskrena, komuniktaivna, druzeljubiva. Od partnera ocekujebda bude slican njoj. Zeli vezu za zajendicki zivot i moguc brak.

A9058

GOSPODIN IZ INOSTRANSTVA ZA OZBILJNU VEZU/BRAK Iskren, porodican covek, spreman na ulaganje, na stavranje… Voli da putuje, da obidje zanimljiva  mesta. Radan, posten, vredan, pozrtvovan. 17 godina radi u Italiji. Voleo bi da dama bude psihicki stabilna, fizicki da bude lepuskasta. U vezi mu je jako bitno poverenje.

Pin It on Pinterest