Obrazovanje: Osnovna

A9142

NAŠ SLOVENAC ŽELI SRPSKU DAMU On je dobar, nasmejan, dobre volje, vredan, uredaan, pedantan, nežan, posvećen kuci …..prezire svadju i nasilje. Želi ozbiljnu vezu i brak  pun obostrane ljubavi, poštovanja  i posvećenosti. Očekuje da upozna  prijatnu i ljubaznu damu pristojnog izgleda i ponasanja, koja je okrenuta domaćinstvu i porodicnim vrednostima.

A6637

MLADA DAMA KOJA CENI PORODICNE VREDNOSTI.. Ona je iskrena, vredna i verna, smatra da nije zahtevna. Zeli da upozna muskarca koji je pametan, vredan, pristojnog fizickog izgleda, koji ce da bude iskren, veran i da je cuva. Ona zeli vezu koja bi proizasla u brak.

A8581

ON VOLI ZIVOTINJE I VERAN JE.. Za sebe kaze da je komunikativan, iskren, posten, da ne vara u vezi. Voli zivotinje i ima psa. Trenutno radi kao perac autobusa, zivi u zemunu. Ceni porodicne vrednosti, politicki aktivan, voli da seta i povremeno izlazi. Najvise bi voleo da upozna devojku crne kose, da je iskrena, da …

A8581 Pogledaj profil klijenta »

A8638

MLADA DAMA KOJA ZNA STA ZELI.. Mlada dama koja zna sta zeli. Ona kaze za sebe da nije zahtevna, da trazi partnera koji je posten, iskren, veran, i drustven. Voli setnju i prirodu. Zeli normalnu vezu koja ce da se zasniva na postovanju i ljubavi, zeli ozbilnu vezu oja bi prerasla u brak.

A8767

ROMANTICNA I EMOTIVNA DAMA ZA OZBILJNU VEZU/BRAK Za sebe kaze da je uporna, emotivna i romanticna. Ceni iskrenost i upornost. Zeli da nadje partnera koji ce da je postuje, cuva, da postoji medjusobno poverenje i postovanje, da zajedno sticu kako bi kasnije uzivali.

A8895

IMA OBZIRA I SAOSECA SE SA DRUGIMA Za sebe kaze da je otvorena komunikativna, saoseca sa drugim ljudima, obzirna je i ocekuje da i drugi budu prema njoj takvi. U jednoj ozbiljnoj vezi bitna joj je vernost, postovanje, tolerancija, uvazavanje jedno drugog, da se stvari resavaju zajednickim dogovorom, da nema manipulacije medju njima. Ne voli …

A8895 Pogledaj profil klijenta »

A8946

PENZIONER SA ISKRENIM NAMERAMA Za sebe kaze da je otvoren, komunikativan,nije stidljiv.Od dame ocekuje da mu pomaze u kucnim poslovima i brizi oko njegove bivse supruge-koja je nazalost slogirana i nepokretna,a on za uzvrat daje krov nad glavom,sigurnost i mogucnost nasledjivanja penzije.

A8983

VOLI ZIVOT BEZ STRESA Voli da se druzi, da izadje. Voli zivot bez stresa. Voli da trenira. Garderoba zavisi od situacije. Emotivna je, iskrena. Trazi iskrenog emotivnog, komunikativnog muskarca.

A9041

VREDAN I DRUZELJUBIV Za sebe kaze da je vredan, druzeljubiv, tolerantan, iskren. Zeli za sebe pristojnu, ozbiljnu zenu sa kojom bi ziveo miran porodicni zivot. Voleo bi da njegova partnerka bude skromna zena, patrijarhalno vaspitana, koja bi prihvatila zivot na selu.

A9053

DAMA ZA GOSPODINA SA OZBILJNIM NAMERAMA Za sebe kaze da je iskrena, duhovita, romanticna. Od muskarca ocekuje da je iskren, da je prihvati, da joj bude podrska i oslonac u zivotnu. Zeli vezu koja ce rezultovati brakom.

Pin It on Pinterest