Prebivalište: Srbija-Lazarevac

A8516

TOLERANTAN U ZAVISNOSTI OD SITUACIJE… Zavrsio visu ekonomsku. Za sebe kaze da je iskren, otvoren, komunikativan, tolerantan od situacije do situacije, tako je i sto se tice kompromisa. Njegova interesovanja vezana su za prirodu, setnju, putovanja, odlazak u bioskop i pozoriste, izlazak u restoran. Zeli ozbiljnu vezu koja bi proizasla u brak.

A9004

SLOBODNA  DAMA Situirana, samostalna, sposobna i slobodna dama  voli putovanja i šetnje u prirodi…..za sebe kaže da je fina, kulturna i  komunikativna. Želi da upozna gospodina sa sličnim osobinama za ozbiljnu vezu i brak.    

A9037

PAZLJIVA I POZITIVNA Iskrena, kulturna, pazljiva, komunikativna, pedantna, duhovita, pozitivna. Muskrac bi trebao da bude oslonac, podrska, kulturan, nezan, pazljiv, duhovit. Da se u partnerskom odnosu drzi do dogovora , da postoji dobra komunikacija, medjusobno uvazavanje, poverenje.

1072

GOSPODIN ZA ZAJEDNIČKI ŽIVOT On je nežan, pažljiv,  komunikativan, razuman, dobar čovek koji voli sport. Želi da upozna šarmantnu, zdravu  i komunikativnu damu pristojnog izgleda  sa kojom bi našao zajednički jezik i zasnovao brak.  

Pin It on Pinterest