Prebivalište: Srbija-Mladenovac

A9192

ČOVEK ŠIROKIH INTERESOVANJA Završio je peti stepen elektrotehnike, poseduje bogato radno iskustvo u struci koje je stekao u svojoj firmi koju ima 23 godine. Ima različita interesovanja, film, muzika, vozi kola, kad vreme dozvoli sa društvom obilazi lepe lokacije vozeći motocikl, svira gitaru , uživa u uređenju dvorišta i doma u kome živi. Za sebe …

A9192 Pogledaj profil klijenta »

A8486

KOMUNIKATIVNA I VREDNA.. Zeli partnera da se razumeju, da on bude duhovit, pazljiv i normalan. Voli opusten zivot bez stresa, da se sve resava dogovorom i mirnim putem, da uziva u kafi, dobrom filmu i opustenoj setnji. Zna da se posveti i da brine o nekom kada to osoba zasluzi.

A8575

TOLERANTAN I SPREMAN NA KOMPROMISE.. Za sebe kaze da je otvoren, komunikativan, tolerantan i spreman na kompromise, tesko se zavadja i tesko se miri. Blage naravi, vise prihvata kritike nego sto on kritikuje. U jednoj ozbiljnoj vezi ocekuje i da on bude zadovoljan i da dama bude zadovoljna, postovanje, iskrenost, uvazavanje jednog drugog.

A9001

MORALNI GOSPODIN Za sebe kaže da je moralan, iskren, prilično miran i introvertan. Voli pecanje i da pogleda  dobar film. Interesuje ga ozbiljna veza. Partnerski odnos i brak vidi kao vezu punu poštovanja, razumevanja,dogovaranja i prihvatanja. Želi da upozna ozbiljnu, poštenu, privlačnu, komunikativnu, duhovitu damu koja je  ekstravertan tip.    

A4683

ONA VOLI DA CRTA… Ona je voli da se druzi, da provodi vreme sa dragim ljudima, da se smeje, sali.. Uziva u crtanju, takodje voli rucne radove, prirodu, muziku… Ona zeli da upozna ozbiljnog gospodina, za ozbiljnu vezu.

Pin It on Pinterest