Prebivalište: Srbija-Nis

A9361

AMBICIOZAN I INTELIGENTAN Opisuje sebe kao vrednu i poštenu osobu. Inteligentan je i ambiciozan. Govori tečno engleski i nemački jezik. Radio je u Sloveniji dve godine. U vezi mu je bitna dobra komunikacija i kvalitetan, iskren odnos. Želi da sa partnerkom ima otvoren odnos u kome mogu da razgovaraju o svemu i uvek dođu do …

A9361 Pogledaj profil klijenta »

A9355

OZBILJAN, ŠARMANTAN, INTELEKTUALAC Po profesiji je finansijski konsultant. On je šarmantna osoba, kavaljer je, galantan. Opisuje sebe kao romantičnu osobu, poštuje žene, kulturan. Uvek je za kompromisna rešenja, dogovore, nikada ne radi nešto samo na svoju ruku. Voli sitnicama i malim znacima pažnje da iznenadi partnerku i ulepša joj dan. Od partnerke očekuje da bude …

A9355 Pogledaj profil klijenta »

A9473

LEPOTA I ŽENSTVENOST U ZRELIM GODINAMA Ona je veoma aktivna, svakodnevno šeta. Voli da skija, kliza i da pliva. Muzika joj je veoma bitna, voli da pleše. Slika redovno i to veoma uspešno – portrete. Obožava da kuva, vegan je, ali izvanredno sprema specijalitete nacionalne kuhinje. Aktivna je u organizacijama i akcijama za bolji život …

A9473 Pogledaj profil klijenta »

A9210

PLAVA VILA Ona je dama koja voli jednom mesečno u proseku da  putuje po zemlji, voli da šeta sama i sa psom, da čita knjige, gleda dobre filmove, voli druženje sa prijateljicama… Fina je emotivna ali i praktična sa racionalnim pristupom životu.Želi novi brak i porodicu sa odgovarajućim parnerom.

A9130

DRUZELJUBIVA I KOMUNIKATIVNA DAMA Za sebe kaze da je komunikativna, iskrena, ne voli nepravdu, lepo izgleda i voli da flertuje, naravno u granicama pristojnosti. Smatra da je otvorena osoba, druzeljubiva..Kod partnera joj je bitno da nije nasilan, da mrzi nasilje bilo koje vrste. Zeli da nadje partnera za ozbiljnu vezu zasnovanu na poverenju.

A8776

GOSPODIN ŽELI TOPLI DOM I DECU Razuman, prijatan u komunikaciji, situiran, dobar, pošten, vredan….voli plivanje, izlaske, druženje,muziku… Očekuje ozbiljnu vezu i brak ispunjen porodičnim  životom i  decom,  sa ljubavlju, nežnostima, dobrotom, poštenjem, dogovorom i  skladom. Želeo bi da upozna dobru i poštenu damu  sa kojom će imati   topao dom i decu.    

A8725

ON JE PERFEKCIONISTA I ZELI DAMUKOJA DRZI DO SEBE.. Bitna je odgovornost, u smislu kada on nije tu da moze da mu pomogne oko hotela, da je uz njega, da dobro izgleda. Postovanje, iskrenost, tolerantnost, poverenje. Ima kucu na moru, hotel u Nisu, stan u Nisu. Vidi sebe kao perfekcionistu, da je dama uvek nasmejana, …

A8725 Pogledaj profil klijenta »

A8995

ISKRENA I POSTENA SA POZITIVNOM ENERGIJOM Iskrena, postena, vredna. Ne voli laz i prevaru. Domacica, komunikativna. Voli da peva, da igra. Voli da se druzi. Trazi iskrenog, postenog sa unutrasnjom lepotom. Da se medjusobno cene i postuju. Radi kao maser, voli masazu i da masira.

A9035

SPREMNA NA KOMPROMIS Komunikativna, druzeljubiva, uvek nasmejana, hrabra, spremna za kompromis. Aktivna, sposobna gospodja. Zeli prijateljski nastrojenog muskarca, pristojnog izgleda, komunikativnog, tolerantnog muskarca.

A9067

GOSPODIN ZA OZBILJNU VEZU  Avanturista, ali i flegmatican, nije impulsivan, od dame ocekuje takodje da nema nagle reakcije, da se sve resava uz dogovor.

Pin It on Pinterest