Prebivalište: Srbija-Novi Sad

A9581

AVANTURISTIČKOG DUHA Australijanac, putovao je Evropom, u Hrvatskoj proveo 10 godina, a u Bosni i Hercegovini 4 godine. Imao je svoj internet kafe i knjižaru u Splitu. Trenutno ima svoju kompaniju za proizvodnju i distribuciju nameštaja u Bosni i Hercegovini i konsalting firme u Australiji. U slobodno vreme voli da čita, da ide u bioskop, …

A9581 Pogledaj profil klijenta »

A9471

VEDAR, PRIJATAN I DRUŠTVEN Za sebe kaže da je porodičan čovek, da je vredan, radan, šaljiv, druželjubiv i opušten. Slobodno vreme i vikende voli da provodi sa ćerkom, da provodi vreme na reci, da putuje po Srbiji na izlete, da pobegne od gradske gužve u prirodu. Ima veliko društvo, vikendom voli da roštilja i da …

A9471 Pogledaj profil klijenta »

A9159

NEŽNA-ODGOVORNA -KREATIVNA Voli edukacije samorazvoja, voli šetnju i prirodu, putovanja, fotografiju , pozorište, film. muziku, ples, voli da proba sve vrste kuhinja…Za sebe smatra da je kreativna, voli da sredjuje i uredjuje enterijer i exterijer.Mirna je, odgovorna, staložena, opuštena i veoma prijatan sagovornik u svim prilikama i sa raznim temama. Volela bi u braku da …

A9159 Pogledaj profil klijenta »

A4173

ISTRAJAN GOSPODIN On je obrazovan, iskren, uporan, ambiciozan, istrajan, interesuju ga strani jezici, sport – posebno karate. Uživa u druženju, šetnji, sportu…. Želi da upozna damu pristojnog izgleda i ponašanja za ozbiljnu vezu koja bi vremenom prerasla u brak, koji bi bio iskren i sa puno poštovanja.      

A8439

ONA VOLI SPORT I DOBRU MUZIKU.. Za sebe kaze komunikativna, druzeljubiva, lako sklapam poznansta, inteligentna, ambiciozna, uporana, flesibibilna, emotivna. Njena interesovanja vezana su za sport, kosarku, zivotinje, cvece, knjizevnost, filosofiju, istoriju, dokumentarne filmove, naucnu fantastiku, muzika pop 80,90, starogradska…Zeli da nadje partnera za ozbiljnu vezu punu ljubavi postovanja.

A8492

PORODICAN GOSPODIN ZA OZBILJNU VEZU Sarmatan, obrazovan i kulturan. Miran, stalozen, uravnotezen, spreman na dogovor, miroljubiv. Zanimljiva i komunikativna osoba. Gaji i brine o zivotinjama, provodi vreme sa sestricinom, prijateljima. On zeli ozbiljnu vezu koja bi prerasla u brak.

A8508

SPREMAN ZA KOMPROMIS… Za sebe kaze da je otvoren, komunikativan, iskren, ne povredjuje ljude, zna dosta toga da precuti, uvek pokusava da izabere reci. Blage naravi, miroljubiv. Jedna ozbiljna veza treba da se temelji na poverenju, postovanju, toleranciji. Spreman je na kompromise.

A8685

ROMANTICAN GOSPODIN.. Bitno mu je da dama zna da drzi do sebe i ceni porodicne vrednosti, voli mir, zato sto ima dosta stresa na poslu. Preduzetnik, bavi se trgovinom (tehnika, kola). Bilo bi pozeljno da je romanticna dusa. On je romanticna dusa. Pozeljno bez deteta. Sirokih je shvatanja, ali smatra da tudje dete nece moci …

A8685 Pogledaj profil klijenta »

A8782

GOSPODIN ZA BRAK Za sebe kaze da je vesele prirode, komunikativan, tolerantan, spreman za kompromise…..voli putovanja, šetnje i umerene izlaske. Očekuje  ozbiljnu vezu za brak  u kojoj će biti dogovaranja,  poštovanja, iskrenosti, uzajamnog uvazavanja. Zeli da upozna damu sličnih osobina, interesovanja i viđenja budućeg zajedničkog života.  

A9003

VESELA DAMA Vesela, temperamenta, kulturna i direktna  dama koja voli putovanja, šetnje, dobre filmove, muziku za opuštanje.Voli Italiju, Sloveniju i daleku Kubu. Želi da upozna markantnog gospodina kurpulentne građe, koji je slobodan, zabavan, kulturan , vitalan i želi da živi punim plućima. Očekuje međusobno poštovanje u zajedničkim zrelim godinama.  

Pin It on Pinterest