Prebivalište: Srbija-Pancevo

A8497

STIDLJIV ALI KOMUNIKATIVAN.. Simpatican, pomalo stidljiv decko, ali veoma komunikativan. Raduje se tudjem uspehu, voli ljude i druzenje. Radi kao sluzbenik u opstini i crkvi. Voli da seta i da kuva. Zeli ozbiljnu vezu sa damom koja je iskrena, verna i pre svega dobar covek.

A8568

ON JE COVEK OD AKCIJE.. Za sebe kaze da je iskren, jednostavan, normalan, lojalan, otvoren je i komunikativan, temperamentan je i covek je od akcije. Ozbiljna veza da se temelji na poverenju, iskrenosti, uvazavanju jedno drugog, toleranciji. Zeli da partnerka bude lepa, iskrena, druzeljubiva, komunikativna, jednostavna, pozitivna. Aktivan vozac ima svoj auto.

A8646

SVESTRANA DAMA ZA TRADICIONALNOG GOSPODINA.. Za sebe kaze da je komunikativna, kulturna, vredna, druzeljubiva, iskrena, pozitivnog stava, tolerantna.. Njena interesovanja u slobodnom vremenu odnose se na uredjivanje enterijera, putovanja, voli da igra karte, sport, duze setnje, muziku i  filmove. Voli zivotinje, ima psa na vikendici. Od partnera ocekuje da je druzeljubiv, da mu nije prioritet …

A8646 Pogledaj profil klijenta »

A9008

GOSPODIN ZAJEDNOČKOG VREMENA Gospodin je obrazovan, situiran, za sebe kaze da je otvoren , iskren , druželjubiv i  komunikativan. Voli putovanja i šetnje u prirodi.  Očekuje ozbiljnu vezu, iskren i obostrano posvećen partnerski odnos . Od dame želi da dobije pažnju, toleranciju, kompromis i dosta zajedničkog vremena.    

A9014

GOSPODIN MIRA Ljubitelj je prirode, putovanja, knjiga, muzike… Situiran, penzioner voli šetnje i izlete u prirodi. Za sebe kaže da je miran,duhovit, uporan, vesele prirode, romantičan, pažljiv i nežan. Očekuje  da upozna kulturnu i poštenu damu pristojnog izgleda, koja vrednuje porodične vrednosti . Želi vezu punu ljubavi  sa obostranim poštovanjem.  

A9025

OTVOREN I POUZDAN  Za sebe kaze da je normalan, da je pouzdan, od reci je. Tolerantan do odredjenih granica. Covek od akcije, preduzimljiv, sve sto moze danas ne ostavaljati za sutra – vodi se time kroz zivot. Duhovit veoma!!! Otvoren za komunikacju. Lako se stupa kontakt. Voli ponekad da sprema i da kuva, ali to …

A9025 Pogledaj profil klijenta »

Pin It on Pinterest