Prebivalište: Srbija-Sabac

A9303

DOBRODUŠNA DAMA VESELE NARAVI Uvek je nasmejana, pozitivna, voli da se šali. Nije joj bitan izgled, već duša, dobrota i razumevanje. Želi da upozna nekoga ko je spreman za ozbiljnu vezu, sa kim će provoditi vreme, deliti sve, putovati. Voli cveće, muziku, otkrivanje novih mesta.

A8544

  GOSPODIN ŽELI TOPAO DOM Ozbiljan  gospodin, korektan, visok i krupan,  zaposlen i situiran, posvećen porodici. Želi da upozna pristojnu, zdravu  damu, koja bi volela da se uda,  može i iz male sredine. Živeli bi  kod njega, jer on bi joj obezbedio topao dom i porodicu.  

A8888

DAMA ZNA ŠTA HOĆE Obrazovana i situirana dama , za sebe kaze da je otvorena i komunikativna, iskrena na prvom mestu. Voli prirodu i šetnje, izlaske, putovanja i druzenje, tradicionalno je vaspitana , poštuje porodicu. Želi da upozna pristojnog gospodina za ozbiljnu vezu i brak, koji će imati slična shvatanja  i interesovanja sa iskrenim odnosom, …

A8888 Pogledaj profil klijenta »

A8898

SPREMAN ZA DOGOVOR I KOMPROMISE Za sebe kaze da je otvoren i komunikativan. Ozbiljnu vezu vidi kao jedan vid dobre komunikacije, gde se stvari resavaju zajednickim jezikom i dogovorom. Tolerantan je i spreman na kompromise. Od buduce partnerke ocekuje da bude porodicno orijentisana i da zeli da imaju decu. Takodje ocekuje jedno uzajamno postovanje, toleranciju,on …

A8898 Pogledaj profil klijenta »

A9061

ELOKVENTAN GOSPODIN ZA ELOKVENTNU DAMU Kulturan covek, fin, stidljiv, elokventan, radi u ministarstvu. Nije svadjalica, interesuju ga zene intelektualci.

A9112

SARMANTAN GOSPODIN TRAZI DAMU ZA BRAK Jako komunikativna osoba, ambiciozan, i istrajan u svemu sto radi. Trenirao je kosarku i voli da se bavi fizickim aktivnostima. Od dame pre svega ocekuje iskrenost i postovanje. Zaposlen kao direktor Istorijskog arhiva. Zavsio je visoko pravnu skolu.

Pin It on Pinterest