Prebivalište: Srbija-Smederevo

A8514

VESEO I DRUSTVEN.. Za sebe kaze da je drustven, iskren, komunikativan, vesele prirode, razumljiv, voli sve sto je lepo, blage naravi, ne voli laz. Stil oblacenja sportski, voli da se nosi elegantno, tj kako mu situacija nalaze. Buducu vezu koja proizalazi brak da se temelji na uzajamnom postovanju poverenju, razumevanju, uvazavanju jedno drugog. Spreman je …

A8514 Pogledaj profil klijenta »

A8557

  STARIJA DAMA ČEKA STARIJEG GOSPODINA Ozbiljna, starija dama, penzionerka, situirana,otvorena i komunikativna želela bi da upozna gospodina za ozbiljnu vezu koja bi prerasla u  brak. Očekuje zajednicu punu harmonije, poverenja, tolerancije i međusonog uvažavanja.      

A8918

ZA DAMU PUNU RAZUMEVANJA Za sebe kaze da je fin, dobar decko, posten, veran. Da ga devojka prihvati, da postuje. Zeli da upozna devojku punu razumevanja! Zeli vezu punu postovanja!

A9020

ZELI OZBILJNU VEZU/BRAK Dama sa pozitivnom energijom i zdravim duhom. Voli putovanja, da setnja, da posecuje bioskop i pozoriste. Uziva u odlasku na more, planinu, reku, voli da se bavi fizickim aktivnostima. Pored sebe zeli osobu sa jakom licnoscu, pozitivnim stavom i porodicnim vrednostima.

A9115

DAMA ZA OZBILJNU VEZU Volela bi da upozna gospodina koji je istrajana, stabilna i iskrena osoba. Zeli da se oseti voljenom i da voli. Za sebe kaze da je jako iskrena osoba, dobar je prijatelj, zna da saslusa coveka i da pravi kompromise.Volela bi da partner bude porodnicno nastrojen.

A8145

ON ZELI SRODNU DUSU ZA BRACNI ZIVOT.. Zeli da nadje srodnu dusu za srecan i lep bracni zivot…Zavrsio je srednju saobracajnu skolu.Za sebe misli da je saosecajan, iskren i stalozen covek. Veoma je svestran, posebno ga interesuje mehanika, restauracija starih automobila.

Pin It on Pinterest