Religija: Nebitno

A8469

ONA JE ISKRENA I VOLI GIMNASTIKU.. Za sebe kaze da je dobra, iskrena, postena, odana. Stil oblacenja zavisi od situacije do situacije. Zelela bi da upozna partnera sa slicnim osobinama. Bitno joj je da se slazu, da imaju zajednicki jezik po pitanju svega. Zeli ozbiljnu vezu koja bi proizasla u brak. Njena interesovanja vezana su …

A8469 Pogledaj profil klijenta »

A8504

DAMA ZA PORODICNOG GOSPODINA.. Za sebe kaze da je iskrena, drustvena, voli decu, odgovorna, tacna, precizna, nikada ne kasni jer postuje tudje vreme. Zeli vezu koja bi prerasla u brak, partner da bude tamnoput, lepe gradje i porodican covek. Iskrenost je stub svake veze, pa prema tome zeli surovo iskrenu osobu da upozna. Njena iteresovanja …

A8504 Pogledaj profil klijenta »

A8510

DOMACIN I PORODICAN GOSPODIN.. Pravi domacin, porodican covek, ne pije i ne pusi, radi kao cuvar objekta, sportski tip, vozacka dozvola, voli zajednicki život. Dama može da bude malo punija, zgodna, može šlank, ali da ne bude predebela, da bude porodicna žena. Želi ozbiljnu vezu, da sve bude po dogovoru, da se vole, poštuju, da …

A8510 Pogledaj profil klijenta »

A8566

ON JE ISKREN I NIJE LJUBOMORAN.. Za sebe kaze da je iskren, normalan, tolerantan, nije ljubomoran. Ozbiljnu vezu vidi kao uvazavanje i  postovanje. Od buduce partnerke ocekuje da bude iskrena, postena, tolerantna i da zeli ozbiljnu vezu koja bi proizasla u brak. Njegova interesovanja vezana su za ronjenje, trcanje, citanje, setnja, putovanje, umereni izlasci.

A8591

ON VOLI DA PUTUJE I AVANTURISTICKOG JE DUHA.. Za sebe kaze da je posvecen, ljubazan, razumljiv. Bavi se izvozom hrane iz Australije u Kinu, izvozi mleko u prahu, crveno vino, govedinu u kineske supermarkete. Finansijskije stabilani vodi slobodan opustajuci zivot svakodnevno. Hobi mu je putovanje, voli da putuje putovao je u 30 zemalja sirom sveta …

A8591 Pogledaj profil klijenta »

A8599

ON IMA SMISLA ZA HUMOR.. Za sebe kaze da je otvoren, komunikativan, ima smisla za humor. Bitne su zajednicke karakteristike, tolerancija, kompromis. U slobodno vreme voli da ide u lov, setnju u prirodi. Voli da prati sport, da ide u bioskop i pozoriste. On zeli ozbiljnu vezu.

A8638

MLADA DAMA KOJA ZNA STA ZELI.. Mlada dama koja zna sta zeli. Ona kaze za sebe da nije zahtevna, da trazi partnera koji je posten, iskren, veran, i drustven. Voli setnju i prirodu. Zeli normalnu vezu koja ce da se zasniva na postovanju i ljubavi, zeli ozbilnu vezu oja bi prerasla u brak.

A8693

ONA JE SKROMNA I VESELE PRIRODE.. Za sebe kaze da je komunikativna, dobra je kao osoba, savesna je i odgovorna, vesele je prirode. Ona zeli brak. Ocekuje da upozna dobrog coveka kao sto je i ona. Za sebe kaze da je skromna devojka.

A8767

ROMANTICNA I EMOTIVNA DAMA ZA OZBILJNU VEZU/BRAK Za sebe kaze da je uporna, emotivna i romanticna. Ceni iskrenost i upornost. Zeli da nadje partnera koji ce da je postuje, cuva, da postoji medjusobno poverenje i postovanje, da zajedno sticu kako bi kasnije uzivali.

A8772

DAMA SIROKIH SHVATANJA Prijatna, komunikativna, ljubazna u komunikaciji. Žena širokih shvatanja, kulturna, smirena, pedantna. Medicinska sestra u penziji, situirana, srednje visine, želi da upozna muškarca navedenih karakteristika radi formiranja kvalitetnog partnerskog odnosa i suživota sa muškarcem slicnih shvatanja.

Pin It on Pinterest