Težina: 100

A8541

GOSPODIN OZBILJNIH PLANOVA Za sebe kaže da je vredan, radan, ozbiljan, privatnik posvećen poslu, zaposlen i situiran….. Ovim putem bi hteo da upozna pristojnu damu, sličnih osobina za ozbiljnu vezu koja bi bila krunisana brakom.

A8470

ON JE OPTIMISTA I VOLI DA SE SMEJE.. Za sebe kaze da je ozbiljan, odgovoran, iskren, vredan, tolerantan, spreman na kompromise, optimista, voli da se smeje. Ozbiljna veza da se temelji na razumevanju, komunikaciji, poverenju, uzajamnom uvazavanju. Da dama ima slicne osobine kao i on. Stil oblacenja zavisi od situacije do situacije. Voleo bi da …

A8470 Pogledaj profil klijenta »

A8516

TOLERANTAN U ZAVISNOSTI OD SITUACIJE… Zavrsio visu ekonomsku. Za sebe kaze da je iskren, otvoren, komunikativan, tolerantan od situacije do situacije, tako je i sto se tice kompromisa. Njegova interesovanja vezana su za prirodu, setnju, putovanja, odlazak u bioskop i pozoriste, izlazak u restoran. Zeli ozbiljnu vezu koja bi proizasla u brak.

A8611

VOLI KULTURNA DESAVANJA I UZIVA U SETNJAMA.. Za sebe kaze da je dobar covek, otvoren je, komunikativan, fleksibilan je i tolerantan. On je zaiteresovan za ozbiljnu vezu za kvalitetan partnerski odnos i mogucnost braka. Uziva u  setnjama, odlascima u restorane, bioskop pozoriste..

A8626

MLADIC KOJI VOLI REKREACIJU I DOBRO DRUSTVO.. On za sebe kaze da je iskren, sarmantan i komunikativan. Voli sport, rekreacije i setnju. Nije povucen i kucni tip, voli da provodi vreme u prirodi, voli da izadje u klub za vikend da uziva u dobroj muzici i atmosferi. Od buduce partnerke ocekuje da je komunikativna i …

A8626 Pogledaj profil klijenta »

A8730

ON VOLI DA SE DRUZI I DA UZIVA U PRIRODI Za sebe kazi da je komunikativan i voli da se druzi, voli da seta i prirodu. Trazi partnerku pre svega za druzenje i prijateljstvo. Voleo bi da dama zivi kod njega, za odnos pun postovanja, poverenja i druzenja.

A8906

NEZAN I PAZLJIV Za sebe kaze da je otvoren komunikativan duhovit iskren,  fleksibilan, tolerantan i spreman na kompromise. Nezan i pazljiv. Ozbiljnu vezu vidi kao upoznavanje kroz par druzenje, zajednicki izleti a zatim i zajednicki zivot. Nije sve u vizuelnom izgledu, bitna je dobra komunikacija. Voleo bi da ide sa damom na letovanje. Stil oblacenja, …

A8906 Pogledaj profil klijenta »

A9018

HARIZMATIČNI GOSPODIN Gospodin je  pozitivan, uporan, nežan, romantičan, komunikativan, tolerantan, iskren. U dokolici se odmara uz TV, prati  sport, druži se sa prijateljima,  voli putovanja. Bitno mu je poverenje, razumevanje i dogovor u vezi. Od dame očekuje iskrenost, da bude  vesele naravi i sličnih osobina, da ima harizmu, kulturna, prijatnog izgleda /mada, smatra da izgled …

A9018 Pogledaj profil klijenta »

A9046

GOSPODIN ZA OZBILJNU DAMU Smatra da je postigao dosta u zivotu, ali bih voleo da ostvari vezu sa osobom koja ce biti prijatelj, oslonac i zivotni partner. Nije zahtevan gospodin, sve sto zeli od partnera jeste iskrenost, pazljivost i ljubav. Voli dobru knjigu, dobar film i sport.

A9105

ISKREN I VREDAN GOSPODIN  Bio bi privrzen dami, ceni iskrenost i poverenje. Komunikativan, skroman, radan, vredan, voleo bi skladan i normalan odnos. Ne voli lenjost i nerad.

Pin It on Pinterest