Težina: 110

A9674

ROMANTIČAN, MLAD I ŠARMANTAN Završio je Medicinski fakultet. Ima zvanje doktora opšte prakse, ali nastavlja dalje da se usavršava. Šarmantan, komunikativan, otvoren. Ima raznolike hobije : joga, planinarenje, svira klavijature, baštovanstvo, tenis, učenje stranih jezika, plivanje. Od partnerke traži da je otvorena, komunikativna, iskrena. Da bude aktivna. Da voli da čita i da provodi vreme …

A9674 Pogledaj profil klijenta »

A8512

DUHOVIT I VEDROG DUHA.. Duhovit, pristojan gospodin, vedrog duha, optimista..Voli putovanja, obilaske manastira, bioskop, prirodu, zivotinje, mesne preradjevine, pivo, dobro drustvo, rostiljanje.  Trazi damu za brak, duku vezu, domacicu, ljubav, vrlo je emotivan, plakao sa lepim filmovima.

A8586

NJEMU JE NAJBITNIJA ISKRENOST.. Za sebe kaze da je stabilan, otvoren, komunikativan. Ozbiljna veza treba da se temelji na poverenju iskrenosti koja je i najbitnija. Stil oblacenja je sportski, elegantno nosi samo kada situacije to nalazu.

A8700

OBRAZOVAN GOSPODIN SMIRENE NARAVI.. Magistar u oblasti transporta u rudarstvu. Za sebe kaze da je otvoren i komunikativan, prijatan u komunikaciji, stil oblacenja zavisi od situacije, veoma blage i smirene naravi. Tolereantan je i pokazuje ljubav i postovanje, uvazavanje, kao i postovane tudjeg vremena, pa tako i ocekuje od budce partnerke. Voleo bi da buduca …

A8700 Pogledaj profil klijenta »

A8896

GOSPODIN SIROKIH SHVATANJA ZA OZBILJNU DAMU Pomocice zeni da se zaposli i ako mu ne bude odgovarala moze da se vrati ili da joj pomogne da ostane na Malti iako ona ne bude sa njim. Iskren, jednostavan, otvoren, pozitivan, voli da pomaze ljudima, duhovit, voli da se smeje i sali, ambiciozan, radi na sebi, stvara, …

A8896 Pogledaj profil klijenta »

A8917

ON ZELI OZBILJNU VEZU Zavrsio srednju elektro-tehnicku skolu. Za sebe kaze da je otvoren i komunikativan onoliko koliko je to potrebno. On zeli ozbiljnu vezu gde se stvari resavaju zajednickim jezikom i dogovorom.

A9099

GOSPODIN DOMAĆIN Za sebe kaze da je domaćin, bavi se poljoprivredom. Ozbiljan, pošten i vredan, očekuje da upozna  isto takvu osobu. Situiran i stambeno obezbeđen. Zivi u okolini Subotice.

A9104

MLADIC ZA OZBILJNU VEZU/BRAK Komunikativan, veseo, duhovit, vredan, posten. Zeli dobru devojku, postenu, pozeljno da je zaposlena, drustvena, da se ne svadja. Vozac kamiona je po struci.

Pin It on Pinterest