Težina: 54

O- T

NEŽNA I ODGOVORNA Radi u financijskom odeljenju građevinskog holdinga.Jezici: engleski – tečno O meni: vesela, praktična, brižna, nježna, odgovorna. Hobiji: jahanje, i modni stilista.

A8125

DAMA ZA PORODICU Ona je savesna, zaposlena, odgovorna, mirne naravi, verna i odana, dobar čovek….voli šetnje, putovanja, umerene izlaske. Očekuje ozbiljnu vezu koja bi prerasla u brak. Želi da upozna korektnog, pažljivog  i iskrenog gospodina koji  želi imati porodicu i decu.    

A8128

 TIHA DAMA BEZ PREDRASUDA Ona je obrazovana,zaposlena, situirana, komunikativna, duhovita, tiha, mirne naravi,  bez predrasuda…..voli sport, prirodu i putovanja, prezire nepravdu. Želi da upozna ozbiljnog i stabilnog gospodina sa kojim bi imala ozbiljnu vezu koja bi prerasla u brak      

A5544

ZANIMLJIVA  DAMA Ona je interesantna, vitka, situirana, zaposlena….. Uživa u čitanju knjiga, izlascima i druženjima. Želi da upozna pristojnog i šarmantnog muškarca sa kojim bi mogla imati ozbiljnu vezu koja bi prerasla u brak.    

A8766

VOLI DUHOVITOST I LJUBITELJ JE ZIVOTINJA.. Za sebe kaze da je iskrena, tolerantna, drustvena, komunikativana ,pazljiva, inteligentna, emotivna, brzopleta, malo je tvrdoglava. Jedna ozbiljna veza treba da se temelji na postovanju, poverenju, ljubavi, emocijama, razumevanji, toleranciji, uvazavanju jedno drugog. Od partnera ocekuje sve ovo navedeno, da je postuje, ceni, da je voli. Stil oblacenja joj …

A8766 Pogledaj profil klijenta »

A1209

ATRAKTIVNA STARIJA DAMA Ona je vrlo šarmantna, zgodna i atraktivana dama koja voli sport, šetnje u prirodi. Želela bi da upozna iskrenog i šarmantnog gospodina za poznanstvo i druženje.    

A6020

INTERESANTNA DAMA Ona je obrazovana, situirana, zaposlena, fina, kulturna. Ima široka interesovanja, voli da čita, putuje…. Želela bi da upozna pristojnog, šarmantnog i kulturnog gospodina za poznanstvo i druženje.    

Pin It on Pinterest