Težina: 55

E-I

ISKRENA I VEDRA Ona ima smeđe oči, smeđu kosu.Razvedena je, završila je fakultet i radi kao nastavnik.Govori dobro engleski i španski. Kaže da je  aktivna, pozitivna, ljubazna i iskrena.Hobiji: čitanje, crtanje, poezija, psihologija…

J-E

Njen moto: ŽIVOT JE KRETANJE Ona voli sve što je pozitivno u životu.Voli decu i dečiji smeh, prirodu ,sunce,more….Smatra da čovek sam odlučuje u svom životu i u tom smislu veoma je važno samopouzdanje i odlučnost.Voli sport u uopštenom smislu.Voli da pročita dobru knjigu.A svoje slobodno vreme posvećuje svom detetu.Smatra da je važno da je …

J-E Pogledaj profil klijenta »

L- M

VOLI KUHINJU, ZDRAV NAČIN ŽIVOTA I ČITANJE KNJIGA Ona za sebe kaže da je  odmerena, ljubazna, odana, privržena, uredna, brižna, ekonomična.Voli čitanje knjiga, kuhanju, pletenje, vođenje zdravog načina života.Njena želja je da upozna odgovarajućeg partnera za novu srećnu  bračnu zajednicu.

M-A

JEDNOSTAVNA I POZITIVNA Jednostavna, s sjajnim smislom za humor, pozitivna, ljubazna, emotivna….Očekuje upoznavanje sa dobrim i pozitivnim mškarcem za brak.

I-M

VOLIM SVE ŠTO JE LEPO O sebi kaže: društvena sam, nežana i predusetljiva. Volim vrtlarstvo, domaće životinje i druženje sa prijateljima. Volim plesati, u prošlosti  sam posećivala časove plesa. Volim čitati knjige naučne fantastikE. Volim sve što je lepo. Sport: Joga, fitness.

N- E

ŽELIM LEP I SKLADAN BRAK O sebi kaže da je druželjubiva i  gostoljubiva. Volim kuvati i lepo servirati sto… Radim kao dizajner cipela.Ponekad posećujem pozorišta i bioskope.Sport: planinarenje, jutarnje trčanje. Volim slikati akvarel i  crtati grafitnom olovkom.Moj hobi je i fotografija.Želim lep i skladan brak.

O-K

VOLIM BITI SA SVOJIM PARTNEROM U SVIM VAŽNIM SITUACIJAMA O meni: Odgovrna sam, ljubazna, prijateljska, praktična i romantična, nežna. Želela bih osnovati porodicu i biti  na mnogim mestima sa svojim muškarcem, u bioskopu, na putovanju, na planinarenju. Volim odlaziti na bazen, fitnes, voziti bicikl. Učim engleski jezik.

O-O

 TOPLINA I LJUBAV -SUŽIVOT U ZRELIM GODINAMA Obrazovanje: viša ekonomska.Posao: ekonomista u komercijalnoj kompaniji. O meni: ženstvena, verna, pouzdana, poslovna, uravnotežena, sa smislom za humor. Hobiji: sport, putovanja, pozorište, koncerti.

S-M

VEOMA INTERESANTNA DEVOJKA Ona je devojka bez dece. Zeli da upozna prijatnog i pouzdanog muškarca za brak i formiranje porodice.Veoma ceni ljubaznost, takt, smirenost, odanost, odgovornost, čistoću, dobar smisao za humor, praktičnost. Njena interesovanja i hobiji su druženje s prijateljima. Čitanje (omiljeni pisac Nabokov), poezija, mitologija, knjige o simbolima.Voli ples, Vodi aktivan i zdrav stil …

S-M Pogledaj profil klijenta »

A8638

MLADA DAMA KOJA ZNA STA ZELI.. Mlada dama koja zna sta zeli. Ona kaze za sebe da nije zahtevna, da trazi partnera koji je posten, iskren, veran, i drustven. Voli setnju i prirodu. Zeli normalnu vezu koja ce da se zasniva na postovanju i ljubavi, zeli ozbilnu vezu oja bi prerasla u brak.

Pin It on Pinterest