Težina: 56

A9164

PRIJATNA, SIMPATIČNA I DOBRA DEVOJKA Ona je veoma prijatna osoba lepog izgleda, pozitivna, vedra, ambiciozna, iskrena, pravoslavna vernica. Važan joj je osećaj za pravdu, traži poštnog i iskrenog muškarca za formiranje porodice sa decom. Bitno joj je da se sa partnerom intelaktualno i duhovno nadopunjuju. Posebno ceni vernost, poštenje i čestitiost kod ljudi.

A9163

DAMA VEDROG DUHA   Vedrog duha, vesela, jako stabilna.Važno je da je buducći  partner normalna osoba sa kojom može da se funkcioniše.Voli putovanja, čitanje, film, druženje….Zaiteresovana za partnere iz Beograda, Kragujevca i inostranstva.

A9146

DAMA SA HARIZMOM Ona je šarmantna, energična, maštovita, komunikativna, kreativna…..voli umetnost, da igra i peva, izlaske, putovanja, pozoriste, balet, operu, iznad svega prezire ljubomoru i postavljanje uslova. Želi da upozna maštovitog gospodina sa stilom, stabilnog i  umetnički nastrojenog…….ako gospodin ima pametno srce i britak um, neka se javi!

N-A

BUDIMO JEDNO DRUGOM PODRŠKA I OSLONAC Aktivna sam osoba, energična, volim učiti nove stvari, bavim se sportom, puno plivam.Čitam, trudim se sveobuhvatno razvijati.Mislim da ću biti dobra supruga i majka svoje dece u budućem braku.Želim da moj muškarac bude i nežan i jak u isto vreme.

A8579

AMBICIOZNA I ISTRAJNA U SVEMU.. Ona je iskrena, veruje u zivot i uziva u zivotu, ambiciozna, istrajna u svemu sto radi. Voli fitnes, da pogleda dobar film, putovanja, planinarenje, setnje, izlaske i druzenje. Zeli partnera koji ce da joj parira, ozbiljnu vezu za brak.  

A8582

ONA JE PEDANTNA I OTVORENA.. Za sebe kaze da je dobra osoba, pedantna, otvorena i komunikativna. U ozbiljnoj vezi ocekuje da partner bude nezan, osecajan, komunikativan, fin. Voli da radi po kuci, voli da ide na more, voli setnju, prirodu.

A8713

EMOTIVNA ALI JAKA.. Odgvornam savesna, inicijativna, vredna, pozrtvovana, emotivna ali jaka.  Muskarac da je iskren, direktan, otvoren, komunikativan. Da postoji p[ostovanje razumevanje, tolerancija, kompromis.

A8982

EMOTIVNA I PREVISE ISKRENA Emotivna isuvise, tolerantna. Previse iskrena. Komunikativna, voli da se druzi. Porodican tip. Trazi iskrenog muskarca, emotivnog, mirnijeg muskarca.

5503

ONA VOLI SLIKARSTVO I ZIVOTINJE… Ona za sebe kaze da je iskrena i do odredjene granice tolerantna. Ona voli sport, slikanje, zivotinje i socijalni rad. Kod partnera joj je bitan karakter, da voli zivotinje i da je vedrog duha.  

Pin It on Pinterest