Težina: 62

F-P

ROMANTIČNA-SIMPATIČNA-POZITIVNA   Ona ceni ravnotežu i harmoniju. Za sebe smatra da je romantična. Ima razna interesovanja. Voli muziku, knjige, ples, sport, putovanja. Voli da putuje i da fotografiše interesantna mesta, pogotovo prirodu. Voli životinje i ima mačku kao ljubimca. Takođe, obožava decu i volela bi da ima decu u budućem braku. Veoma voli da crta, …

F-P Pogledaj profil klijenta »

S-M

PRIJATNA I SMIRENA DAMA Ona je ljubazna, smirena, tolerantna, osjetljiva, brižna, radoznala, predusretljiva I nežna osoba, sa aktivnim stilom života. Želi harmoničan bračni odnos sa uzajamnim poštovanjem i zajedničkim ciljevima.

A9122

KREATIVNA I EMOTIVNA DAMA.. Srednje obrazovanje, poseduje i sertifikate za zavrsenog frizera i masera. Poseduje i redak sertifikat “cuvar starih zanata“-izrada rucnih radova. Vlasnik je privatnog biznisa izlozenih radova njenog rada. Njeni radovi se nalaze u ministarstvu rada. Iza sebe ima dosta izlozba i nagrada. Za sebe kaze da je iskrena, vredna, radna, pedanta i …

A9122 Pogledaj profil klijenta »

A8532

VREDNA I ODANA DAMA Ona je skromna, vredna, odana, odgovorna,  tamnije puti…..voli izlaske, prirodu, šetnje, fotografiju i slikanje. Očekuje ozbiljnu vezu ispunjenu  uzajamnim poštovanjem i razumevanjem. Želi da upozna  gospodina  sa kojim će biti sretna i zadovoljna.    

A8542

GOSPODIN ZA ZAJEDNIČKI ŽIVOT Pristojan i šarmantan mladić, ozbiljan, situiran,  voleo bi da upozna  pristojnu devojku za ozbiljnu vezu koja bi prerasla u brak. Brak i zajednicu vidi kao skladan uzajamni odnos sa poštovanjem  u zajedništvu para.  

A8912

VEDRA I VESELA Vedra, vesela, voli da se sali, jako joj prija drustvo pozitivih osoba koje nemaju u sebi crne misli. Od muskarca da bude svestran, da voli zivot. Postovanje i kompromis u vezi su kljucni.

A9019

ENERGIČNA DAMA Za sebe kaze da je otvorena, komunikativna, energična, prijatnog izgleda,pozitivna…voli prirodu, šetnje, putovanja. Ne voli inertne ljude, želi da upozna muškarca za ozbiljnu vezu i brak , sličnih osobina,  pozitivnog i aktivnog, koji će je pratiti  u svemu.  

A9031

NEZAN I PUN RAZUMEVANJA Voli srpsku muziku. Voli zivotinje. Voli da putuje. Zanimljivo je sto u svakoj zemlji gde je bio posetio je zooloski vrt. Dzentlmen. Nezan, ne povredjuje ljude, voli da pomoze. Pun je razumevanja. Voleo bi da radi sve onako kako je po nasim obicajima, da postuje nasu kulturu. Nije impulsivan.

A9090

ENERGIČAN I PRIJATAN On je penzioner, prijatnog mladolikog izgleda izgleda i energičan. Situiran je , društven, kulturan, vrlo aktivan….bavi se planinarenjem, ronjenjem, speleologijom, jednom rečju voli prirodu i uživa u njoj. Nada se  da će u upoznati  damu sličnih interesovanja , a povrh svega humanu osobu!

Pin It on Pinterest