Težina: 63

E-V

VOLI KUHINJU,PLES I LJUDE Volim kuvati, učiti ,upoznavati nova mjesta i nove ljude. Vesela sam i druželjubiva, volim plesati i pjevati. Ne volim lagati ljude ne volim da ljudi lažu mene.Radim u salonu lepote.Volela bih ponovo da se udam i da steknem pravog prijatelja i parnera uz uzajamnu ljubav i poštovanje.

E-P

NEŽNA I DOBRA OSOBA , PUNA OPTIMIZMA O meni: Ja sam otimistična, nežna i dobra osoba.Volim knjige, volim hodanje. Na putovanjima govorim njemački, dok engleski jezik manje govorim .Volim da se bavim kućom, kuhinjom i volim zdrave porodične odnose. Sport: ples, fitness i hodanje u prirodi. Maštam o novoj porodici.

O-E

PRIJATNA EMOTIVNA I DUHOVITA O sebi kaže: Ja sam prijatna, emotivna, duhovita i društvena devojka.Hobiji: fitness, plivanje, bioskop, pozori[te, izložbe….Moja najveća želja je da se ostvarim na ličnom planu i osnujem porodicu.

M-T

Ona ima oči boje lešnika i tamna kosu Posao: vodja projektnog odeljenja u banci.Živi u Rusiji, Poljskoj i Engleskoj Jezici: engleski – veoma.dobro.Za sebe kaže da je ljubazna, druželjubiva, aktivna. Hobiji: vrtlarstvo, skijanje, fitness.Volela bi da upozna poštenog i pristojnog muškarca za bračnu zajednicu,

A8988

OPTIMISTICNA I BLAGE NARAVI Za sebe kaze da je komunikativna optimisticna duhovita,blage naravi,smirena je,tolerantna je i fleksibilna i spremna na kompromise.Ozbiljna veza treba da se temelji na razumevanju postavanju ,emotivan odnos i podrska.Zeli da buduci partner bude kulturan inteligentan,preduzimljiv,da voli putovanja,da voli da posecuje kulturne manifesacije,da je iskren,da postuje i uvazava tudje vreme i licnost.

A8997

SPREMAN NA KOMPROMIS Za sebe kaze da je moralan iskren,otvoren je u komunikaciji, blage naravi, nije svadljiv. Zeli da upozna devojku sa slicnim osobinama kao sto su njegove. U ozbiljnoj vezi mu je bitna iskrenost postenje, vernost, uvazavanje jedno drugog, fleksibilan do izuzetnog momenta, tolerantan, spreman na kompromise. Stil oblacenja,opusten,elegantnu kombinaciju nosi samo onda kada …

A8997 Pogledaj profil klijenta »

A9035

SPREMNA NA KOMPROMIS Komunikativna, druzeljubiva, uvek nasmejana, hrabra, spremna za kompromis. Aktivna, sposobna gospodja. Zeli prijateljski nastrojenog muskarca, pristojnog izgleda, komunikativnog, tolerantnog muskarca.

Pin It on Pinterest