Težina: 65

Л-Г

PRELEPA DAMA U ZRELIM GODINAMA   Tražim svog čovjeka za stvaranje nove porodice od 50 do 70 godina.Brižan, pažljiv, odgovoran, stabilnom finansijskom situacijom. Volela bih da se poštujemo, da provodimo zajedno romantične večeri,  da putujemo zajedno. Aktivna sam, svrsishodna, ženstvena, senzualna, nježna. Volim pomagati svojim najbližima i voljenima da se osećaju dobro i srećno. Volim …

Л-Г Pogledaj profil klijenta »

A9167

SIMPATIČAN  I ISKREN Pošten, iskren, marljiv, radan i stvaralački opjentisan.Traži osobu sa kojom može da se uskladi, da sve rešavaju dogovorom. Da je spremna da zajedno idu napred kroz život sa osnivanjem porodice.

A9152

ONA JE LEPA, ŽENSTVENA I IZUZETNO DOBRE I BLAGE NARAVI Devojka je Izuzetno lepe i blage  naravi.Mirna, stalozena, ženstvena i  negovanog  izgleda.Ostvarena i kulturna  dama, zadovoljna svojim životom i poslom.Odrasla je i vaspitavana u  familiji koja teži  univerzalnim i porodičnim  vrijednostima. Želela bi da upozna partnera sličnog sebi za zajednički budući život  i formiranje porodice.

O- V

DRUŽELJUBIVA, DOBRA, ODGOVORNA I PRIJATNA Volim učiti nove stvari i putovati, pogotovo kada je moguće komunicirati na drugim jezicima.Volim kod kuće kuvati zdrava i ukusna jela različitih kuhinja.Slobodno vrijeme provodim na otvorenom i čistom vazduhu ili šivenju.od fizičkih aktivnosti najviše volim jogu.Muziku slušam  prema raspoloženju- pop rocka, jazza, klasike, itd…. Ne gledam horor filmove i …

O- V Pogledaj profil klijenta »

A6775

DAMA ZA BRAK I DECU Ona je  obrazovana, ozbiljna, komunikativa, marljiva, pedantna, vredna, uživa u čitanju, šetnji, druženju sa prijateljima i dragim osobama. Želi da upozna ozbiljnog i pristojnog gospodina u svemu, za ozbiljnu vezu koja bi bila krunisana brakom i decom.

J-M

LJUBAV MI JE VEOMA VAŽNA U ŽIVOTU I PORODIČNIM ODNOSIMA O meni: Optimistična sam, fleksibilna, marljiva, osjetljiva, puna razumevanja, nežna, pažljiva. Volim razgovarati sa bliskim ljudima  i prijateljima, volim putovati. Volim u slobodno vrijeme odlaziti u pozorište, na bazen, klizanje, skijaško trčanje.Vodim zdrav način života bez loših navika.Nedeljom obično posećujem crkvu. Ljubav mi je jako …

J-M Pogledaj profil klijenta »

G-R

LJUBAV JE NAJVAŽNIJA O meni: Prijatna sam osoba , optimistična, prijateljska, ženstvena. Volim putovati, govorim njemački i  engleski jezik.Posjećujem pozorišta, bioskope, koncerte. Sport, joga, plivanje more, priroda. Bavila sam se plesom, baletom, tangom.

J-F

ŽENSTVENA I  KOMUNIKATIVNA O sebi kaže da je  optimistična sam, pozitivna, komunikativna, privlačna, ženstvena, pažljiva. Vodim zdrav način života, volim  skijaške staze, idem na jogu, bazen, fitness. Odlazim u pozorište i posebno volim premijere.Volim plesati, pohađam lekcije  engleskog jezika.Želela bih novi brak i toplinu porodice.    

A8438

TEMPERAMENTNA ALI STALOZENA.. Temparamentna ali stalozena, kulturna, razume i ljudsku tugu i radost. Volela bi da upozna kulturnog i duhovitog muskarca. Voli slikarstvo, pozoriste, knjizevnost, muziku, setnje, putovanja..Voli da kuva i dobro kuva.

A8492

PORODICAN GOSPODIN ZA OZBILJNU VEZU Sarmatan, obrazovan i kulturan. Miran, stalozen, uravnotezen, spreman na dogovor, miroljubiv. Zanimljiva i komunikativna osoba. Gaji i brine o zivotinjama, provodi vreme sa sestricinom, prijateljima. On zeli ozbiljnu vezu koja bi prerasla u brak.

Pin It on Pinterest