Težina: 67

A9165

NEŽNA OSEĆAJNA I SAMOUVERENA Za sebe smatra da je amciozna, samouverena, ima osnovnu kulturu i vaspitanje i borac je u životu. Tražim čoveka sa kojim želim da zasnujem ozbiljnu vezu, brak. Želim decu. Veoma sam osećajna, romantièna, nežna… Traži osobu koja je ima dosta životnog iskustva i koja sada  želi mir i oazu. Traži poštovanje, …

A9165 Pogledaj profil klijenta »

A8389

NASMEJANA DAMA Ona je energična, pozitivna, puna života, zaposlena i situirana, prijatna i komunikativna……uživa u druženju, razgovoru, pecanju, muzici i plesu. Očekuje ozbiljnu vezu i brak, volela bi u Beču da živi. Želi da upozna  pristojnog, veselog i šarmantnog gospodina sa kojim bi  romantično i kvalitetno provela život.  

A8992

VREDAN I NEZAN Veoma vredan covek. Sve sto ima stekao je sam. Trenutno sada je privatnik. Za sebe kaze da je veoma iskren, posten. Nezan prema zenama. Nikada se nije zenio, zato sto je jako puno radio, pa nije imao vremena za drustveni zivot. Zeli, mirnu, dragu zensku osobu, koja bi bila spremna da zivi …

A8992 Pogledaj profil klijenta »

A9036

UVEK NASMEJANA Gospodja, pozitivna, druzeljubiva, vesela, aktivna. Uvek nasmejana, zeli muskarca koji bi joj pruzao podrsku, neznost, paznju, razumevanje. Volela bi sposobnog muskarca, u kome bi imala i prijatelja, podrsku, zastitnika, muskarca bez teskih poroka.

2115

ONA VOLI CVECE.. Starija dama zeli da nadje partnera, ona za sebe kaze da nije zahtevna, trazi samo da osoba bude normalna, kulturna i druzeljubiva. Uziva u cvecu i voli da uzgaja razlicite vrste.

1416

PRIJATAN GOSPODIN Prijatan covek, situiran, zaposlen , druželjubiv, vredan, prijatne spoljašnjosti. Voli prirodu, druženja,  uživa u gledanju filmova. Želeo bi da upozna dobru damu pristojnog izgleda koja ceni dom i porodicu.  

Pin It on Pinterest