Težina: 68

J-S

LJUBAZNA ROMANTIČNA I NEŽNA Zelene oči, smeđa kosa.Razvedena je i ima ćerku 2015 i želi da ima jošdece.Radi kao lični  asistent.Jezici: engleski-tečno.O sebi kaže da je  ljubazna, nežna, romantična i brižna.Njeni i interesovanja su  fitness, čitanje, umetnost.Volela bi da osnuje novu bračnu zajednicu sa partnerom koji je brižan, aktivan, ljubazan i odgovoran.  

A9128

ONA JE OD RECI I IMA SVOJE JA.. Za sebe kaze komunikativna, iskrena, svestrana. Voli da putuje, putovala dosta. Voli slobodni duh kod coveka, avanturista. Ona je osoba od reci i ima svoje ja..Nije bitan toliko fizicki izled, vec harizma osobe..prisojnog izgleda. Da je iskren, veren, ambiciozan, komunikativan. Da je svestrana osoba.

A8892

MLAD-ZAHTEVAN GOSPODIN Za sebe kaže da je uporan, ambiciozan, precizan u radu,  blage naravi, smiren, realan.  Bavi se tetoviranjem, rekreativno voli  da igra fudbal. Očekuje vezu punu ljubavi, poštovanja, poverenja i otvorene komunikacije Želi da upozna devojku  sa stavom, pozitivnu,  poštenu, veselu,  koja može  funkcionisati  u današnjem, realnom okruženju bez uticaja drugih, sa izgrađenim vrednostima. …

A8892 Pogledaj profil klijenta »

A8898

SPREMAN ZA DOGOVOR I KOMPROMISE Za sebe kaze da je otvoren i komunikativan. Ozbiljnu vezu vidi kao jedan vid dobre komunikacije, gde se stvari resavaju zajednickim jezikom i dogovorom. Tolerantan je i spreman na kompromise. Od buduce partnerke ocekuje da bude porodicno orijentisana i da zeli da imaju decu. Takodje ocekuje jedno uzajamno postovanje, toleranciju,on …

A8898 Pogledaj profil klijenta »

A9002

DAMA ZA STARIJEG GOSPODINA Starija dama, obrazovana, penzionerka, samostalna i  situirana želi da upozna starijeg, vitalnog gospodina za ozbiljnu vezu i brak. Voli šetnje, prirodu, putovanja, umerene izlaske .

A9037

PAZLJIVA I POZITIVNA Iskrena, kulturna, pazljiva, komunikativna, pedantna, duhovita, pozitivna. Muskrac bi trebao da bude oslonac, podrska, kulturan, nezan, pazljiv, duhovit. Da se u partnerskom odnosu drzi do dogovora , da postoji dobra komunikacija, medjusobno uvazavanje, poverenje.

A9115

DAMA ZA OZBILJNU VEZU Volela bi da upozna gospodina koji je istrajana, stabilna i iskrena osoba. Zeli da se oseti voljenom i da voli. Za sebe kaze da je jako iskrena osoba, dobar je prijatelj, zna da saslusa coveka i da pravi kompromise.Volela bi da partner bude porodnicno nastrojen.

Pin It on Pinterest