Težina: 72

A9160

EMOTIVAN ALI  I PRAKTIČAN On je praktican i emotivan,mirne i stložene prirode,temparamentan i energican.Trči , igra basket, voli šetnju, prirodu, da izadje u restoran, da se druž sa prijateljima, voli dobar film da pogleda, da putuje….. Želi novi brak i porodicu sa rodjenjem deteta.Brak vidi kao sigurno mesto puno topline, razumevanja i ljubavi.  

A9147

ISKREN I PAŽLJIV MUŠKARAC  OČEKUJE DAMU SRCA SVOG   On je otvoren, realan, domaćin, vredan, komunikativan, nije perfekcionista, ozbiljan  je  i nije ljubomoran, iskren, pažljiv….voli prirodu, muziku – bivši je muzičar.Vrlo ceni svaku pomoć i poštovanje, bavi se malo poljoprivredom i aktivnostima oko kuće. Očekuje ozbiljnu  vezu, brak, decu i porodicu. Želi da upozna pristojnu, …

A9147 Pogledaj profil klijenta »

A9142

NAŠ SLOVENAC ŽELI SRPSKU DAMU On je dobar, nasmejan, dobre volje, vredan, uredaan, pedantan, nežan, posvećen kuci …..prezire svadju i nasilje. Želi ozbiljnu vezu i brak  pun obostrane ljubavi, poštovanja  i posvećenosti. Očekuje da upozna  prijatnu i ljubaznu damu pristojnog izgleda i ponasanja, koja je okrenuta domaćinstvu i porodicnim vrednostima.

A9138

ISKRENA DAMA ZA ISKRENOG GOSPODINA Ona je vrlo  iskrena, tolerantna, otorena, komunikativna, svestrana , vredna, situirana, samosvesna, karakterna odgovorna….uživa u čitanju, druženju sa  porodicom i prijateljima, voli cveće i gaji ga, vodi zdrav život. Želi da upozna gospodina  sličnih osobina, za prijateljstvo, druženje i ozbiljnu vezu.

A8941

OTVOREN I BLAGE NARAVI Za sebe kaze da je otvoren, komunikativan, dobrodusan, nije svadjalacke prirode, blage naravi. Od dame ocekuje da bude simpaticna, inteligentna, da vodi racuna o sebe i da drzi do sebe, da nije zapustena, da bude iskrena..

A8981

BITNA JOJ JE OSECAJNOST I POVERENJE Iskrena, direktna, dobar sagovornik, miroljubiva, duhovita. voli zivotinje, ali postuje sebe i ne da na sebe. Dosledna, tacna. Stalozen, smiren, da voli prirodu. Voli reku, camac. U vezi joj je bitno postovanje, poverenje, dobra komunikacija, osecajnost, da voli da se druzi. Obozava da putuje i pozeljno bi bilo da …

A8981 Pogledaj profil klijenta »

A9020

ZELI OZBILJNU VEZU/BRAK Dama sa pozitivnom energijom i zdravim duhom. Voli putovanja, da setnja, da posecuje bioskop i pozoriste. Uziva u odlasku na more, planinu, reku, voli da se bavi fizickim aktivnostima. Pored sebe zeli osobu sa jakom licnoscu, pozitivnim stavom i porodicnim vrednostima.

A9054

GOSPODIN ZA PORODICAN ZIVOT Ziveo u Nemackoj 16 godina, radio u tekstilnoj industriji. Izuzetno komunikativan covek, prijatan i druzeljubiv, jako emotivan. Voli zene. Iskljucivo plavuse. Prvenstveno je da zena vodi racuna o higijeni, da zna da kuva, da je okrenuta porodicnom zivotu, da je prijatna, komunikativna. Nikako da je ljubomorna.

A8236

VESELA I NASMEJANA DAMA.. Za sebe kaze da je vesela, nasmejana, komunikativna, drustvena, iskrena. Od buduceg partnera ocekuje sigurnost, zastitu, pazljivost, neznost, vernost. Stil oblacenja zavisi od situacije do situacije. Zeli ozbiljnu vezu koja bi proizasla u brak.

Pin It on Pinterest