Težina: 73

S-N

ODGOVORNA DAMA VESELE NARAVI Ona je uspešna dama koja se bavi privatnim biznisom -ima svoju stomatološku ordinaciju.Veoma je praktična,odgovorna,vesele naravi i prijatna.Grkinja je poreklom.Želela bi da upozna muškarca za brak i bračnu zajednicu, kulturan, aktivan i odgovoran.  

A9130

DRUZELJUBIVA I KOMUNIKATIVNA DAMA Za sebe kaze da je komunikativna, iskrena, ne voli nepravdu, lepo izgleda i voli da flertuje, naravno u granicama pristojnosti. Smatra da je otvorena osoba, druzeljubiva..Kod partnera joj je bitno da nije nasilan, da mrzi nasilje bilo koje vrste. Zeli da nadje partnera za ozbiljnu vezu zasnovanu na poverenju.

A8776

GOSPODIN ŽELI TOPLI DOM I DECU Razuman, prijatan u komunikaciji, situiran, dobar, pošten, vredan….voli plivanje, izlaske, druženje,muziku… Očekuje ozbiljnu vezu i brak ispunjen porodičnim  životom i  decom,  sa ljubavlju, nežnostima, dobrotom, poštenjem, dogovorom i  skladom. Želeo bi da upozna dobru i poštenu damu  sa kojom će imati   topao dom i decu.    

A9097

GOSPODIN ZA PRAVU DAMU Za sebe kaze da je iskren, komunikativan, ozbiljan, korektan, situiran, poslovan čovek koji je stalno u pokretu na relaciji Novi Sad – Beograd. Voli pecanje i putovanja. Očekuje da dama bude iskrena, prezire laž i varanje.

A9056

OZBILJNA DAMA ZA OZBILJNU VEZU/BRAK Nezavisna, karakterna zena, vozi auto, zna sta hoce. Borac, izuzetno jaka i emotivna, uporna.Voli da je muskarac elokventan, pametan, duhovit, da voli putuje, svestran, komunikativan, iskustven da moze da je razume, da nije egoista i narcis. Da bude vitalan, da je karakteran, odlucan. Da nije stipsa. U vezi ocekuje pre …

A9056 Pogledaj profil klijenta »

A9072

EMOTIVNA I UPORNA DAMA Emotivna, ali i uporna vrlo, sve sto zeli ostvari. Prlagodljiva, fleksibilna, sve je stvar dogovora, sve moze da se resi mirnim putem, tako i od druge strane ocekuje da je otvorena i spremna na kompromis. Bitno je da muskarac bude visok. Nikako da je muskarac porocan, agresivan.

A1235

DAMA ZDRAVIH ŽIVOTNIH NAVIKA Ona je ozbiljna dama, obrazovana, penzionerka,  protivnik duvana i alkohola, fina i mladolika, iskrena i fer…. Voli da čita i uživa u ručnom radu /pletenje, heklanje…/ Želela  bi da upozna ozbiljnog i  šarmantnog gospodina radi poznanstva i druženja.    

1318

FIN GOSPODIN ZA  DAMU Fin, kulturan, pristojnog izgleda, situiran, vojni penzioner, vedrog duha…..uziva  rekreativno da igra fudbal, voli društvene igre i proučavanje geografije. Voleo bi da upozna vedru i pristojnu ženu koja ume da kuva  sličnih osobina za ozbiljnu i iskrenu vezu.  

Pin It on Pinterest