Težina: 87

A8437

ON VOLI PRIRODU I BICIKLIZAM.. Za sebe kaze da je malo povucenije prirode, kaze da ima dobru narav. U jednoj ozbiljnoj vezi ocekuje vernost, postovanje, toleranciju. Njegova interesovanja u slobodno vreme vezana su za gledanje filmova, biciklizam, setnju, izlaske i prirodu..

A8514

VESEO I DRUSTVEN.. Za sebe kaze da je drustven, iskren, komunikativan, vesele prirode, razumljiv, voli sve sto je lepo, blage naravi, ne voli laz. Stil oblacenja sportski, voli da se nosi elegantno, tj kako mu situacija nalaze. Buducu vezu koja proizalazi brak da se temelji na uzajamnom postovanju poverenju, razumevanju, uvazavanju jedno drugog. Spreman je …

A8514 Pogledaj profil klijenta »

A8568

ON JE COVEK OD AKCIJE.. Za sebe kaze da je iskren, jednostavan, normalan, lojalan, otvoren je i komunikativan, temperamentan je i covek je od akcije. Ozbiljna veza da se temelji na poverenju, iskrenosti, uvazavanju jedno drugog, toleranciji. Zeli da partnerka bude lepa, iskrena, druzeljubiva, komunikativna, jednostavna, pozitivna. Aktivan vozac ima svoj auto.

A8920

ZELI GOSPODINA SLICNIH INTERESOVANJA Diplomirani ekonomista. Za sebe kaze da je otvorena, pozitivna, komunikativna i iskrena. Od partnera ocekuje da bude ljubazan, otvoren, komunikativan, prijatan, nezan i osecajan. Ocekuje da im zajednicke osobine kao sto su njene, da imaju slicne poglede na svet, da imaju slicna interesovanja. Vazno joj je postovanje,uvazavanje jedno drugog.

A6639

STALOZEN GOSPODIN KOJI VOLI DA SE DRUZI.. On je stalozen, miran i voli da se druzi. Ne voli galamu i stres, smatra da se sve moze resiti mirnim putem. Njegova interesovanja su vezana za automobile, motore, sport, istoriju. Od buduce partnerke ocekuje normalne stavove i ponasanje, da je porodicno orijentisana, da zeli da oformi porodicu. …

A6639 Pogledaj profil klijenta »

Pin It on Pinterest