Težina: 89

A8471

IZUZETNO SARMANTAN I DUHOVIT GOSPODIN.. Cestit, korektan covek, komunikativan, srednjeg temparamenta, sklon kompromisu sa ljudima, razuman, tolerantan, izuzetno sarmantan i duhovit, pozitivan..Oblaci se elegantno zbog posla ali i sportski. Direktor firme za obezbedjenje. Citanje knjiga, prati sport, voli prirodu, voli da pogleda dobar film, voli da izadje sa prijateljima.

A8752

DRUSTVEN I KOMUNIKATIVAN Za sebe kaze da je interesantan, drustven, komunikativan, otvoren. Ozbiljnu vezu vidi kao jedno uklapanje interesovanja, postovanje i uvazavanje jedno drugog.

A8958

INTELIGENTAN I OKRENUT DUHOVNIM VREDNOSTIMA Inteligentan, posvecen poslu i porodici, svestran. Skromna, okrenuta duhovnim vrednostima. U jednoj vezi miu ej veoma bitno posvecenost jedno drugom , zajednickim interesima, postovanje, poverenje, dobra komunikacija, dogovor.

A7011

VOLI KULTURNE MANIFESTACIJE Voli da izadje u pozoriste, da posecuje kuiturne manifestacije. Zeli kuturnu, finu zenu, koja ima siroku opstu kulturu. Trazi zenu intelektualku. Njegov hobi jeste mehanika.

Pin It on Pinterest