Težina: 90

A2364

ON JE DUHOVIT I ISKREN.. Za sebe kaze da je drustven, duhovit, iskren, veran. Pre svega zeli da pronadje partnerku koja ce da mu bude saputnik u zivotu. Od partnerke ocekuje iskrenost i postovanje. Svoje slobodno vreme voli da provede u setnji, prati sport i voli da pogleda dobar film..

A8433

AMBICIOZAN I VEDROG DUHA… Za sebe kaze da je komunikativan, otvoren, pozitivan, vedrog duha, raspolozen, ambiciozan. Tolerantan je, pazljiv je. Jednu ozbiljnu vezu vidi kao uzajamno postovanje, unapredjivanje jedno drugoga, medjusobno razumevanje, toleranciju, uvek tezi ka tome da se nadje zajednicki jezik. Od partnerke ocekuje uzajamno postovanje, vernost, paznju, da zna da postuje njegovo vreme.

A8457

ON JE STRPLJIV I MIRNE NARAVI.. Za sebe kaze da je dobar, strpljiv, iskren, posten. Voli da radi, mirne je naravi. Voli setnje, prirodu i izlaske. U jednoj ozbiljnoj vezi ocekuje razumevanje i slaganje po pitanju zajednickog zivota. Zeli ozbiljnu vezu za brak!

A8509

VOLI MUZIKU I SETNJE.. Za sebe kaze da je dobra osoba, uvek tezi da se nadje zajednicki jezik. Kaze da je otvoren kao osoba, tolerantan je.  Voli muziku-rok, uziva u setnjama i voli da izlazi. Jednu ozbiljnu vezu vidi kao dogovor razumevanje, zeli vezu koja bi prerasla u brak.

A8559

  GOSPODIN TIHI On je zgodan, tih, miran, fin, komunikativan, kulturan, zaposlen i situiran momak. Voli  fudbal i gleda utakmice. Voleo bi ozbiljnu vezu za brak, koji bi bio pun ljubavi i poštovanja, a on bi obezbedio ugodnost i sigurnost svojoj izabranici. Želeo bi da upozna lepu devojku približnih godina, sličnu njemu  po osobinama.  

A8609

STRPLJIV I TOLERANTAN GOSPODIN.. Prijatna osoba, strpljiv, tolerantan. Kompromisi, postovanje, intima mu je jako bitna. Bitno mu je da dama ne insistira na preteranoj pedanteriji. Nije kucni tip, uziva u muzici i voli da izadje i da se druzi. Svira vise instrumenta.

A8636

SPORTSKOG DUHA I UVEK NASMEJAN.. On za sebe kaze da je posten, opusten, komunikativan, drustven i nasmejan. U slobodno vreme voli da trenira i da trci, uziva u plivanju. Povremeno voli da poseti dobar restoran i da uziva u voznji kajakom. Zavrsio je fakultet za kriminalistiku i radi kao policajac u LA, poseduje kucu u …

A8636 Pogledaj profil klijenta »

A8705

MLADIC ZA OZBILJNU VEZU.. Da ima dobru dusu, da je plemenita, ne voli izlaske, da je vise kucni tip devojke, da voli decu, da bude nezna, romanticna, pametna, inteligentna, da ima svoju licnost, da je skromna. Sklona umetnosti i knjizevnosti. Porodicna. Tolerancija i uzajamno postovanje, kulturna. Ne mora biti obrazovana, ali da bude vaspitana, da …

A8705 Pogledaj profil klijenta »

A8710

OPREZNA I BLAGE NARAVI.. Za sebe kaze da je oprezna pri komunikaciji sa nepoznatim ljudima, inace je komunikativna. Narav joj je umerena izmedju blage naravi i temperamentnosti. Bitno joj je da se slaze sa partnerom, dogovor postovanje tolerancija, da se stvari resavaju dogovorom.Voli kulturne i uredne ljude, voli ljude koji umereno pricaju. Njena iteresovanja vezana …

A8710 Pogledaj profil klijenta »

A8723

ON ZELI  PARTNERKU KOJA JE ODGOVORNA I ZELI PORODICU Zavrsena srednja skola unutrasnjih poslova. Za sebe kaze da je dobar, druzeljubiv, otvoren, komunikativan, pozitivan, nije strog. Ozbiljnu vezu vidi kao harmoniju, toleranciju, postovanje, uvazavanje jedno drugog. Ceni porodicu i porodicne vrednosti, zeli isto tako da i partnerka ceni porodicu i porodicne vrednosti, zeli da ima …

A8723 Pogledaj profil klijenta »

Pin It on Pinterest