Težina: 92

A8467

ODAN I ISKREN… Za sebe kaze da je ozbiljan, karakteran, iskren, tolerantan je do odredjene granice. Ima troje dece dve cerke i sina, deca su mu punoletna, cerke zive sa bivsom zenom, a sin zivi sa njim. Jednu ozbiljnu vezu vidi kao harmonicnu zajednicu, kao uvazavanje, toleranciju, kompromisi. Zeli da je partnerka karakterna, postena, da …

A8467 Pogledaj profil klijenta »

A8787

GOSPODIN OČEKUJE DAMU SA OBLINAMA On   je  ozbiljan i duhovit, situiran, penzioner, vesele naravi i komunikativan, veoma pozitivan…..voli da sluša muziku, igra šah  i druži se…. Očekuje ozbiljnu vezu i brak pun harmonije, poštovanja, razumevanja i dobre komunikacije. Želi da upozna   pristojnu, krupniju damu sa izraženijim oblinama, koja je mirne naravi i želi da se …

A8787 Pogledaj profil klijenta »

A8749

ON NIJE ZAHTEVAN, VEC POUZDAN I STABILNA LICNOST.. Za sebe kaze da je dobar covek, tih, stabilan, drustven, pouzdan. Zeli da partnerka bude pristojna, fina, da jedno drugom ispunjavaju zelje. Nije zahtevan, trazi samo medjusobno postovanje, prijateljstvo i ljubav.

A9047

GOSPODIN SA OZBILJNIM NAMERAMA Komunikativan, druzeljubiv, vredan, ozbiljan gospodin. Voleo bi da upozna ozbiljnu damu za brak i zasnivanje porodice. Ocekuje da dama bude vredna, postena, spremna na zivot sa njim. Kaze da je romatican, voli da provodi vreme u prirodi, prati sport i voli setnje.

A9053

DAMA ZA GOSPODINA SA OZBILJNIM NAMERAMA Za sebe kaze da je iskrena, duhovita, romanticna. Od muskarca ocekuje da je iskren, da je prihvati, da joj bude podrska i oslonac u zivotnu. Zeli vezu koja ce rezultovati brakom.

A8110

ZANIMLJIV GOSPODIN On je zaposlen, situiran, živi u inostranstvu, fleksibilan, iskren, odan i pažljiv. Voli druženja, putovanja, čita knjige, prati sport,  izlaske koliko vreme dozvoljava. Želi da upozna pristojnu, obrazovanu  i ozbiljnu damu koja želi  brak, dom i decu.  

Pin It on Pinterest