Težina: 95

A9184

OTVOREN-FLEKSIBILAN-OBRAZOVAN-DUHOVIT Otvoren I fleksibilan, duhovit, voli crni humor-britanski, neposredan, *genije opste prakse*-svestran,Voli putovanja, prirodu, drustven je, voli rok muziku, siroko obrazovan nacitan, nezan, suptilan, lojalan-odan, drzi do reci. Voleo bi da upozna damu koja je fleksibilna i otvorena, da bude slicna njemu, slicnih osobina, da bude zenstvena, prijatna, nezna. Interesovanja su mu citanje knjiga,slusanje muzike,ezoterija,joga…

A8540

DAMA ŽELI BRAK Ona je obrazovana, zaposlena, situirana, intiligentna, otvorena, komunikativna, druželjubiva, oprezna i odmerena. Uživa u izlascima, druženju, putovanjima, šetnji…. Želi da se uda, za ostvarenog, pristojnog muškarca, koji teži skladnoj vezi zasnovanoj na uzajamnoj ravnopravnosti i slobodi.    

A8548

GOSPODIN ZA JUTARNJU ŠETNJU Za sebe kaže da je vrlo komunikativan, ozbiljan, pristojnog izgleda, druželjubiv, zaposlen,  situiran…… Voli prirodu, uživa u jutarnjim šetnjama po Košutnjaku. Voleo bi da upozna pristojnu damu  sličnih  osobina i  interesovanja koja bi uživala u izlascima i zajednički provedenom vremenu.  

A8699

ORGANIZOVAN I UPORAN.. Za sebe kaze da je uporan, otvoren komunikativan. Jednu ozbiljnu vezu vidi kao zajednicki jezik gde se sve resava razgovorom i dogovorom. Voleo bi da devojka ne bude razmazena, da bude cvrsca. Voli vise devojke i kosa da bude duza od ramena. Voli da zena radi u domacinstvu. Organizovan je.

A8782

GOSPODIN ZA BRAK Za sebe kaze da je vesele prirode, komunikativan, tolerantan, spreman za kompromise…..voli putovanja, šetnje i umerene izlaske. Očekuje  ozbiljnu vezu za brak  u kojoj će biti dogovaranja,  poštovanja, iskrenosti, uzajamnog uvazavanja. Zeli da upozna damu sličnih osobina, interesovanja i viđenja budućeg zajedničkog života.  

A8880

STARIJI GOSPODIN ŽELI BRAK On je situirani  penzioner, komunikativan,  kulturan,  blage naravi, prilagodljiv…..voli prirodu, reku, da plovi čamcem, putovanja, izlaske u bioskop i pozorište. Želeo bi da nađe odgovarajuću damu za ozbiljnu vezui brak sa sličnim osobinama i sklonostima. Očekuje iskrenu damu, komunikativnu, sa poverenjem, poštovanjem i tolerancijom, sa spremnošću na kompromise i međusobno uvažavanje. …

A8880 Pogledaj profil klijenta »

A8717

ON JE ROMANTIK I VOLI FILMOVE.. Zavrsio je srednju skolu za kompjutersko konstruisanje, crtanje crteza i proracun zadataka. Zna ruski i engleski. Za sebe kaze da je komunikativan, tacan, precizan, predan voljenoj osobi, zna da priredi iznanedjenje dami, romantik, voli filmove, domacu muziku, spremanje jela, putovanja, voli da budete od koristi dami. I zna da …

A8717 Pogledaj profil klijenta »

A9093

DRUŽELJUBIVI GOSPODIN Za sebe kaze da je iskren, posten, pedantan… Korektan je , komunikativan i duhovit. Bavi se građevinarstvom, situiran je,  ima malo slobodnog vremena, ali voli prirodu, planinarenje, druzenje sa rodbinom i prijateljima. Od dame  očekuje da je ljupka, iskrena, pedantna, jednostavna.

A9052

GOSPODIN SA OZBILJNIM NAMERAMA Komunikativan, druzeljubiv covek, zeli partnerku prijatnog izgleda skladne gradje. Zeli damu pored sebe, sa  kojom bi proveo zivot, da budu jednom drugom podrska i oslonac.

A9085

ELOKVENTAN I ROMANTICAN GOSPODIN Elokventan, prijatan, komunikativan, fin, romantican. Ne voli svadje, nije samoziv, uvek je voljan da pomogne. Smatra da sve moze da se resi dogovorom. Od zene ocekuje da je iskrena, da nije sebicna, da ga postuje, da je komunikativna, drustvena. Nikako da je sklona flertovanju i preljubama.

Pin It on Pinterest