Visina: 162

A-B

MLADA LEPA I DOBRA  DEVOJKA -ŽELI BRAK Veoma interesantna, dobra i simpatična devojka sa Juga Rusije, želi da upozna mladića za formiranje bračne zajednice sa rodjenjem dece.

A9210

PLAVA VILA Ona je dama koja voli jednom mesečno u proseku da  putuje po zemlji, voli da šeta sama i sa psom, da čita knjige, gleda dobre filmove, voli druženje sa prijateljicama… Fina je emotivna ali i praktična sa racionalnim pristupom životu.Želi novi brak i porodicu sa odgovarajućim parnerom.

M-T

Ona ima oči boje lešnika i tamna kosu Posao: vodja projektnog odeljenja u banci.Živi u Rusiji, Poljskoj i Engleskoj Jezici: engleski – veoma.dobro.Za sebe kaže da je ljubazna, druželjubiva, aktivna. Hobiji: vrtlarstvo, skijanje, fitness.Volela bi da upozna poštenog i pristojnog muškarca za bračnu zajednicu,

I-P

SVESTRANA, ZANIMLJIVA I NEŽNA DAMA Jezik: engleski – tečno.O sebi kaže da je  ljubazna, posvećena životnim ciljevima , ženstvena. Hobiji: muzika, sport, ples. Volela bi da upozna ljubaznog i komunikativnog muškarca koji voli sport.

A5544

ZANIMLJIVA  DAMA Ona je interesantna, vitka, situirana, zaposlena….. Uživa u čitanju knjiga, izlascima i druženjima. Želi da upozna pristojnog i šarmantnog muškarca sa kojim bi mogla imati ozbiljnu vezu koja bi prerasla u brak.    

A6637

MLADA DAMA KOJA CENI PORODICNE VREDNOSTI.. Ona je iskrena, vredna i verna, smatra da nije zahtevna. Zeli da upozna muskarca koji je pametan, vredan, pristojnog fizickog izgleda, koji ce da bude iskren, veran i da je cuva. Ona zeli vezu koja bi proizasla u brak.

A8532

VREDNA I ODANA DAMA Ona je skromna, vredna, odana, odgovorna,  tamnije puti…..voli izlaske, prirodu, šetnje, fotografiju i slikanje. Očekuje ozbiljnu vezu ispunjenu  uzajamnim poštovanjem i razumevanjem. Želi da upozna  gospodina  sa kojim će biti sretna i zadovoljna.    

A8714

UZIVA U DOBROJ KNJIZI.. Da se slazu, da imaju ista interesovanja. Njena interesovanja vezana su za citanje, resavanje ukrstene reci, ranije je radila rucne radove. Zeli pored sebe partnera sa kojim ce moci zajedno da uzivaju.

A0807

DAMA VOLI  ZABAVU Za sebe kaže da je vesela, pozitivna,šarmantna i temperamentna,  modernih shvatanja, fleksibilna i  voli putovanja, plivanje i sport. Život shvata kao zabavu, pa s toga želi upoznati gospodina koji  je istih modernih shvatanja da bi uživali zajedno.    

Pin It on Pinterest