Visina: 163

S-N

ODGOVORNA DAMA VESELE NARAVI Ona je uspešna dama koja se bavi privatnim biznisom -ima svoju stomatološku ordinaciju.Veoma je praktična,odgovorna,vesele naravi i prijatna.Grkinja je poreklom.Želela bi da upozna muškarca za brak i bračnu zajednicu, kulturan, aktivan i odgovoran.  

G-G

VESELA I SIMPATIČNA Vesela . simpatična i zanimljiva dama. Želi novi  brak i porodicu sa harmoničnim i zdravim odnosima zasnovanim na poverenju i ljubavi.

R-O

PRIJATNA I ODGOVORNA O meni: Društven sam, prijatna, vesela, odgovorna, zahtevna. Sport: fitness, joga, planinarenje. Posećujem pozorišta, volim balet. Vodim zdrav način života.Volim da putujem kada postoji prilika za to.

A8125

DAMA ZA PORODICU Ona je savesna, zaposlena, odgovorna, mirne naravi, verna i odana, dobar čovek….voli šetnje, putovanja, umerene izlaske. Očekuje ozbiljnu vezu koja bi prerasla u brak. Želi da upozna korektnog, pažljivog  i iskrenog gospodina koji  želi imati porodicu i decu.    

A8905

ONA ZELI LJUBAV I POSTOVANJE Mirna, povucena, duhovita, komunikativna. Tih romantican muskarac, da u njemu vidi oslonac, podrsku, prijatelja, da postoji ljubav, neznost, paznja, razumevanje, postovanje. Kvalitetna veza puno obostranog razumevanja, dobre komunikacije.

A8953

ON JE SVESTRAN I KOMUNIKATIVAN Blage naravi, lepog izgleda, zivahan, pokretan i zdravog tela. Svestran i komunikativan. Dama da nije svadljiva, nezadovoljna, neskromna, vec da je smirena, blage naravi. Da postoji poverenje, postovanje i ljubavi!

A9116

DUHOVITA I POZITIVNA Jako pozitivna osoba, zeli samo da nadje partnera koji ce samo da je voli i da prihati cerku. Zelela bih da pokrene svoj privatan biznis kao maserka. Jako joj je bitna iskrenost kod osobe.

A9037

PAZLJIVA I POZITIVNA Iskrena, kulturna, pazljiva, komunikativna, pedantna, duhovita, pozitivna. Muskrac bi trebao da bude oslonac, podrska, kulturan, nezan, pazljiv, duhovit. Da se u partnerskom odnosu drzi do dogovora , da postoji dobra komunikacija, medjusobno uvazavanje, poverenje.

Pin It on Pinterest