Visina: 165

A9139

  AMERIKANAC-SRBIN  ŽELI SRPSKU MLADU On je  obrazovan, dobro situiran, zaposlen,  kulturan, pošten, voli da pomogne, mirne prirode, ima razumevanja za svakoga, nema loše namere, ne voli laž. Dugo živi u Americi, uživa u šetnji, vožnji bicikla i druženju sa prijateljima kada to vreme dozvoli. Očekuje da upozna  devojku za ozbiljnu  vezu, brak i decu, …

A9139 Pogledaj profil klijenta »

K- K

VOLIM DOBRU MUZIKU I DOBRU KNJIGU O sebi: društvena sam, dobroćudna, znatiželjna, senzualna, nežna. Volim učiti, volim čitati ruske klasike, takodje čitam literaturu u obrazovne svrhe. Volim plesati tango i slušati dobru muziku.Volela bih da upoznam muškarca sa kome će mi biti lepo i u kuhinji i u prirodi i sa prijateljima i u svakoj …

K- K Pogledaj profil klijenta »

S- E

STRPLJIVO ČEKAM SVOG PARTNERA O sebi kaže: društvena sam, nežna, privržena. Volim putovati, učiti engleski jezik ili bilo koji drugi . Ponekad posećujem pozorište,bioskop,muzeje…Volim planinarenje. Sport: Joga, plivanje, klizanje.Srpljivo čekam pravog partnera za zajednički život.

J- S

NEŽNA I RAZUMNA O sebi kaže: lepa sam, nežna, ljubazna, razumna,brižna, aktivna, gostoljubiva. Volim decu i druženje sa prijateljima. Volim učiti,čitam knjige, psihologiju. Volim putovanja, bila sam u Turskoj, Vijetnamu, Kini, Mađarskoj.Sport: fitness, plivanje.Osim ruskog,govorim engleski i pomalo nemački.

M-I

ONA JE ZANIMLJIVA, ŽENSTVENA I DOBRIH KARAKTERNIH OSOBINA Očekujem da upoznam partnera za brak i osnivanje porodice koji je obrazovan, brižan, pažljiv , odgovoran i orjentisan na porodične vrednosti,sa zdravim načinom života.

E-S

VOLIM PREKRASNE PREDELE PRIRODE O sebi kaže: optimistična sam, komunikativna, ljubazna, osjećajna, razumna, aktivna.Volim sport: fitnes i razne načine rekreiranja. Volim pozorište,  koncerte i vožnju automobilom. Srce mi se raduje kad vidim prekrasne predele, prirodu, gradove, izlaske sunca.

E-A

PRAVI IZBOR SRCE BIRA O meni: Ljubazna, optimistična, ženstvena, privržena. Volim sport, vodim zdrav i aktivan stil života: fitness,plivanje, bicikl. Volim putovati, kuvati….Sva moja rodbina živi u  Nemačkoj. Tražim svog partnera za brak po osećaju svog srca i duše sa uzajamnim osećanjima.

A9136

ON VOLI SPORT I AKTIVNO TRENIRA.. Za sebe kaze da je iskren, posten, otvore, direktan, komunikativan i zivahan covek. Voli se sto vole normalni ljudi. Voli da pomogne, ako ne moze da pomogne ne zeli da odmogne. On vezu vidi, kao normalan odnos, druzenje, upoznavanje osobe kao coveka. Voli sportske osobe, koje brinu sebi. Njegova …

A9136 Pogledaj profil klijenta »

A- A

ONA JE SUPTILNA I REALNA Ja sam komunikativna osoba , odgovorna, pažljiva, osetljiva, suptilna i realna. Volim sportove: fitnes, skijanje, jahanje. Ponekad volim da odem na koncert u bioskop i pozorište. Imam dvoje  dece iz predhodnog braka koja su 2007 i  2004 godište, žive sa ocem i ostaće u Rusiji ukoliko se ja ponovo udam.

E-P

NEŽNA I DOBRA OSOBA , PUNA OPTIMIZMA O meni: Ja sam otimistična, nežna i dobra osoba.Volim knjige, volim hodanje. Na putovanjima govorim njemački, dok engleski jezik manje govorim .Volim da se bavim kućom, kuhinjom i volim zdrave porodične odnose. Sport: ples, fitness i hodanje u prirodi. Maštam o novoj porodici.

Pin It on Pinterest