Visina: 166

A9273

LEPA I ŽENSTEVENA U OZBILJNIM GODINAMA Voli pozorište, ples, igru, kolo, šetnju, planinu, more….Vrednuje čistoću, pedantnost, osećajnost. Nebitno joj je obrazovanje partnera, bitno joj je da je inteligentan, društven, da ima dušu i da se uzajamno razumeju.Dobar deo života provela je u Australiji i Francuskoj.  

N-A

BUDIMO JEDNO DRUGOM PODRŠKA I OSLONAC Aktivna sam osoba, energična, volim učiti nove stvari, bavim se sportom, puno plivam.Čitam, trudim se sveobuhvatno razvijati.Mislim da ću biti dobra supruga i majka svoje dece u budućem braku.Želim da moj muškarac bude i nežan i jak u isto vreme.

A8627

DUHOVITA A I PUNA LJUBAVI.. Ozbiljna dama koja ima puno ljubavi. Ona je nasmejana, iskrena, duhovita i voli da se druzi. Od partnera ocekuje da je posten, iskren, razuman i pozitivan. Zeli da osoba pored nje ima pozitivnu energiju, kako bi imali mirnu i skladnu vezu punu poverenja, postovanja i ljubavi.

A8883

ŠARMANTAN  MLADIĆ Crn, šarmantan , radan, vredan, pošten, uporan, situiran mladić želi da upozna devojku za ozbiljnu, kvalitetnu i srećnu  vezu i brak sa dobrom komunikacijom. Voli da se zanima radom u basti i u kući. Očekuje da devojka bude vitka, verna, pristojnog izgleda, sličnih osobina i  interesovanja, ne podnosi dvoličnost i laz  . Želi …

A8883 Pogledaj profil klijenta »

A9019

ENERGIČNA DAMA Za sebe kaze da je otvorena, komunikativna, energična, prijatnog izgleda,pozitivna…voli prirodu, šetnje, putovanja. Ne voli inertne ljude, želi da upozna muškarca za ozbiljnu vezu i brak , sličnih osobina,  pozitivnog i aktivnog, koji će je pratiti  u svemu.  

A8986

ZELI OZBILJNU VEZU ZA USAGLASEN KVALITETAN PARTNERSKI ODNOS Za sebe kaze da je otvorena komunikativna,fleksibilna tolerantna,ocekuje da upozna partnera sa slicnim osobinama kao sto su njene,zeli ozbiljnu vezu za usaglasen kvalitetan partnerski odnos.

Pin It on Pinterest