Visina: 167

O-K

ŽENSTVENA I VEOMA PRIJATNA  DAMA Za sebe kaze  da nije teška osoba, lako se uklapa u razne situacije, nežna je i emotivna , mirna i stabilna, fleksibilna i voli da pomaže ljudima.Završila je Tehnički fakultet i rukovodlilac je odeljenja za ekologiju i zaštitu životne sredine. Veoma voli da kuva, da dočekuje goste, da se sreće …

O-K Pogledaj profil klijenta »

A9164

PRIJATNA, SIMPATIČNA I DOBRA DEVOJKA Ona je veoma prijatna osoba lepog izgleda, pozitivna, vedra, ambiciozna, iskrena, pravoslavna vernica. Važan joj je osećaj za pravdu, traži poštnog i iskrenog muškarca za formiranje porodice sa decom. Bitno joj je da se sa partnerom intelaktualno i duhovno nadopunjuju. Posebno ceni vernost, poštenje i čestitiost kod ljudi.

N-S

NEŽNA I ROMANTIČNA Romantična sam i nežna.Volim sport skijanje, alpsko skijanje, klizanje na ledu, bicikl, trčanje, jahanje, bazen.Moj omiljeni film je ,,Moskva suzama ne veruje,,

N-L

ŽELIM HARMONIČAN BRAK O meni: dobra sam, druželjubiva, prijatna i osjećajna.Obožavam sport: ples, joga, fitness, pilates, plivanje.Volim porodična  putovanja i  filmove (žanr komedije i akcije)Moji hobiji su vezani za slikarstvo i volim slušati muziku.

N-L

RADOZNALA, ODGOVORNA I KREATIVNA O meni: Pažljiv sam, odgovorna, nežna, privržena, optimistična, radoznala sam, kreativna. Volim čitati i naučiti dosta novog. Volim da putujem kada mi okolnosti dozvoljavaju. Vodim zdrav način života. Sanjam o kompletnoj porodici.

A8389

NASMEJANA DAMA Ona je energična, pozitivna, puna života, zaposlena i situirana, prijatna i komunikativna……uživa u druženju, razgovoru, pecanju, muzici i plesu. Očekuje ozbiljnu vezu i brak, volela bi u Beču da živi. Želi da upozna  pristojnog, veselog i šarmantnog gospodina sa kojim bi  romantično i kvalitetno provela život.  

A8546

  DAMA ŽELI DA UPOZNA KAVALJERA Ona je otvorena, obrazovana, zaposlena i situirana, elokventna, ima jasne ciljeve i zna šta hoće……voli muziku i ples, izlaske u pozorište, šetnje, odlaske u banje…. Želi da upozna gospodina za ozbiljnu vezu i brak, koji je situiran, kavaljer,  čist i uredan…..  

A8514

VESEO I DRUSTVEN.. Za sebe kaze da je drustven, iskren, komunikativan, vesele prirode, razumljiv, voli sve sto je lepo, blage naravi, ne voli laz. Stil oblacenja sportski, voli da se nosi elegantno, tj kako mu situacija nalaze. Buducu vezu koja proizalazi brak da se temelji na uzajamnom postovanju poverenju, razumevanju, uvazavanju jedno drugog. Spreman je …

A8514 Pogledaj profil klijenta »

A8563

DAMA ŽELI UPOZNATI SITUIRANOG GOSPODINA Situirana penzionerka, obrazovana,  ozbiljna,  komunikativna, dobre duše, otvorena i iskrena…..uživa da čita, šije, kuva, šeta, putuje  i  izlazi. Želi da upozna situiranog  gospodina sličnih godina, osobina i interesovanja za ozbiljnu vezu. Smatra da je za vezu glavno utemeljenje visok stepen tolerancije i uzajamnog uvažavanja.      

Pin It on Pinterest