Visina: 168

A9169

SPOSOBAN, AKTIVAN I KARAKTERAN MUŠKARAC U ZRELIM GODINAMA On je  igrao fudbal  dugo, prati sport, voli da putuje, razuman je. Politicki je  angažovan, 8 god. je godina je bio predsednik mesne zajednice.Kaže da ima razumevanje za  dame jer ima žensku decu. Sposoban je  vredan i radan, veruje ljudima, drži do svoje reci i dogovora, ne …

A9169 Pogledaj profil klijenta »

A9163

DAMA VEDROG DUHA   Vedrog duha, vesela, jako stabilna.Važno je da je buducći  partner normalna osoba sa kojom može da se funkcioniše.Voli putovanja, čitanje, film, druženje….Zaiteresovana za partnere iz Beograda, Kragujevca i inostranstva.

M-M

VOLIM ROMANTIČNU VEČERU U DVOJE  O meni: Ženstvena sam, nežna, romantična, pažljiva, osetljiva, razumna. Volim čitati knjige i volim učiti nove stvari.Ponekad se bavim  plivanjem, vozim bicikl, planinarim, s vremena na vreme odlazm na fitnes. Volim plesati… Obožavam kuvati, pozivati ​​goste i biti dobra domaćica. Volim romantične večere u dvoje sa budućim suprugom.

O- T

NEŽNA I ODGOVORNA Radi u financijskom odeljenju građevinskog holdinga.Jezici: engleski – tečno O meni: vesela, praktična, brižna, nježna, odgovorna. Hobiji: jahanje, i modni stilista.

N- R

OPTIMISTIČNA I PORODIČNO ORJENTISANA Ona je vesela, temperamentna, dobra, nežna, ljubazna, društvena i porodično orjentisana.Radi u kompaniji koja se bavi transportom. Voli muziku pozorište i plivanje.Volela bi da upozna muškarca koji je stabilan,brižan i porodično orjentisan.

A- K

ŽENSTVENA I OPTIMISTIČNA O sebi: društvna sam, aktivna, optimistična, zanimljiva, ženstvena, ranjiva, iskrena. Volim da čitam stručnu litareturu i klasike. Takodje volim sport, prirodu, volim putovanja, more, planine.Zanimam  se ručnim radom i kućom u prirodi.Pored ruskog jezika, tečno govorim engleski ali smatram da nepoznavanje jezika za budući brak nije barijera.  

O- L

VOLIM STARE FILMOVE I DETEKTIVSKE PRIČE O sebi: Društvena sam, ljubazna, marljiva, brza,nežna, osjetljiva. Volim čitati knjige: detektivske ,fantastiku i avanturističke. Volim stare filmove, komedije i detektivske priče.Volim putovanja, saunu, prirodu, planinarenje. učim strane jezici.Sanjam o toplini bračnog doma.  

Lj-O

VOLIM PAMETNE I PRISTOJNE MUŠKARCE Ukratko o sebi: Iskrena sam, pristojna, težim za stalnim samorazvojem, društvena sam, brzo pronalazim zajednički jezik s ljudima, volim djecu. Hobiji / interesovanja: putovanja, sport, pozorište, pletenje, volim dobru muziku i zanimljive knjige. Poštujem pristojne, pametne muškarce koji preferiraju aktivan stil života.

J-M

LJUBAV MI JE VEOMA VAŽNA U ŽIVOTU I PORODIČNIM ODNOSIMA O meni: Optimistična sam, fleksibilna, marljiva, osjetljiva, puna razumevanja, nežna, pažljiva. Volim razgovarati sa bliskim ljudima  i prijateljima, volim putovati. Volim u slobodno vrijeme odlaziti u pozorište, na bazen, klizanje, skijaško trčanje.Vodim zdrav način života bez loših navika.Nedeljom obično posećujem crkvu. Ljubav mi je jako …

J-M Pogledaj profil klijenta »

M- S

ŽELIM DA SE OSTVARIM NA LIČNOM PLANU Mislim o sebi da sam prijatna i pažljiva osoba, puna razumevanja i strpljenja. Volim kuhinju a posebno volim da spremam kolače .Rado slušam dobru muziku svih žanrova. Sport -fitnes, plivanje i šetnje.Radim na poljoprivrednom fakultetu.Moja velika želja je da se ostvarim na ličnom planu i osnujem novi brak …

M- S Pogledaj profil klijenta »

Pin It on Pinterest