Visina: 172

A9183

ISKRENO ŽELI DA OSNUJE BRAK I PORODICU Solidarna, velikodusna, dobronamerna, voli da pomaze ljudima. Od partnera ocekuje da je ozbiljan, stabilan, iz dobre porodice. Volela bi da sa muzem izlazi u setnju i na veceru.I sve da rade zajedno i da se dogovaraju. Hobi: Setnja, citanje, muzika…  

A9138

ISKRENA DAMA ZA ISKRENOG GOSPODINA Ona je vrlo  iskrena, tolerantna, otorena, komunikativna, svestrana , vredna, situirana, samosvesna, karakterna odgovorna….uživa u čitanju, druženju sa  porodicom i prijateljima, voli cveće i gaji ga, vodi zdrav život. Želi da upozna gospodina  sličnih osobina, za prijateljstvo, druženje i ozbiljnu vezu.

J-E

Njen moto: ŽIVOT JE KRETANJE Ona voli sve što je pozitivno u životu.Voli decu i dečiji smeh, prirodu ,sunce,more….Smatra da čovek sam odlučuje u svom životu i u tom smislu veoma je važno samopouzdanje i odlučnost.Voli sport u uopštenom smislu.Voli da pročita dobru knjigu.A svoje slobodno vreme posvećuje svom detetu.Smatra da je važno da je …

J-E Pogledaj profil klijenta »

A5867

OSTVARENA DAMA ČEKA PRAVOG GOSPODINA Ona je   komunikativna,  elokventna, obrazovana i zaposlena, situirana,  kulturna, uživa u da čita, putuje, pliva, voli životinje. Želela bi da upozna ozbiljnog i finog gospodina, lepih manira, mentalno jakog i stabilnog za ozbiljnu vezu i brak.    

A8443

ONA VOLI PRIRODU I SETNJE.. Ona je iskrena, verna i vredna. Voli prirodu i setnje. Veliki je ljubitelj cveca. Od partnera ocekuje iskrenost, posvecenost i ljubav. Zeli ozbiljnu vezu koja bi prerasla u brak, da zajedno putuju, uzivaju i medjusobno podrzavaju.

A8537

GOSPODIN ZA BRAK On je obrazovan,  situran, iskren, otvoren i komunikativan, spreman na kompromise……uživa da se druži, vozi  bicikl, ide u pozorište i bioskop. Očekuje ozbiljnu vezu za brak,  koji će se temeljiti na uzajamnom poverenju, toleranciji i dobroj komunikaciji. Želeo bi da upozna pristojnu damu,   koja bi imala slične sklonosti i  interesovanja.    

A8540

DAMA ŽELI BRAK Ona je obrazovana, zaposlena, situirana, intiligentna, otvorena, komunikativna, druželjubiva, oprezna i odmerena. Uživa u izlascima, druženju, putovanjima, šetnji…. Želi da se uda, za ostvarenog, pristojnog muškarca, koji teži skladnoj vezi zasnovanoj na uzajamnoj ravnopravnosti i slobodi.    

A8583

ON ENERGICAN I PISE POEZIJU… Za sebe kaze da je tolerantan, strpljiv, odgovoran, sposoban, zivahan, energican, sarmantan. Voli salu i ima smisla za humor. U slobodno vreme voli sport, setnju, pisanje poezije, plivanje, stoni tenis, bioskop, pozoriste.

A8664

SPREMNA NA KOMPROMISE.. Za sebe kaze da je postena dobra savesna i odgovorna tolerantna i pazljiva spremna na kompromise. Zeli ozbiljnu vezu koja bi proizasla u brak. Zeli da upozna partnera sa slicnim osobinama.

A8675

INTELEKTUALAC KOJI VOLI PRIRODU I ZIVOTINJE.. Za sebe kaze da je skromna osoba, voli da seta, da uziva u prirodi. Ima psa. Zeli da buduca partnerka bude skromna, lepsa od njega, da bude osoba od poverenja i postovanja. Zavrsio je fakultet civilne odbrane i masinski fakultet, a doktorirao je na politickim naukama.  

Pin It on Pinterest