Visina: 173

A9266

VOLI  DOBRE I INTELIGENTNE DAME Završio je Višu elektrotehničku školu. Bio je šef računovodstva 25 godina.Sada je u penziji Smatra da je dobra osoba, svima želi da izadje u susret i pomogne.. Galantan je,  veran kao osoba i ne podnosi prevaru. Očekuje da osoba zna da ceni njegove osobine i da na svoj način uzvrati …

A9266 Pogledaj profil klijenta »

A5869

SIMPATIČAN, SITUIRAN I VRLO ŠARMANTAN On je simpatičan, otvoren, ljubazan, vredan, situiran i vrlo šarmantan. Voli ljude i druženje, prirodu i setnje, filmove….Želi da upozna pristojnu i ljupku damu koja ce imati slicne osobine i želeti dom, porodicu i decu.

E-V

VOLI KUHINJU,PLES I LJUDE Volim kuvati, učiti ,upoznavati nova mjesta i nove ljude. Vesela sam i druželjubiva, volim plesati i pjevati. Ne volim lagati ljude ne volim da ljudi lažu mene.Radim u salonu lepote.Volela bih ponovo da se udam i da steknem pravog prijatelja i parnera uz uzajamnu ljubav i poštovanje.

G-R

LJUBAV JE NAJVAŽNIJA O meni: Prijatna sam osoba , optimistična, prijateljska, ženstvena. Volim putovati, govorim njemački i  engleski jezik.Posjećujem pozorišta, bioskope, koncerte. Sport, joga, plivanje more, priroda. Bavila sam se plesom, baletom, tangom.

M-K

ONA MAŠTA O NOVOM BRAKU Ona ima zelene oči i tamnu kosu.Razvedena je i ima jednog sina 2016 godište. Obrazovanje: Više. Radi kao lični  asistent. Jezici: engleski – srednji. O sebi kaže da je  društvena, vesela, ženstvena,realna i u skladu sa samom sobom.. Hobiji: putovanja, sport, čitanje, muzika. Volela bi da upozna parnera za novi …

M-K Pogledaj profil klijenta »

A8460

ON JE ZA DAMU KOJA ZNA STA ZELI.. Dobar, razuman, tolerantan, iskren, zeli sve u zivotu da bude stvar dogovora. Njegova interesovanja vezana su za setnju, da ode na rucak u restoran, slusanje muzike, gledanje filmova, internet..Dama da bude iskrena, da zna sta zeli. Da se uklapamo uvazavamo i trudimo da izgradimo dobre odnose u …

A8460 Pogledaj profil klijenta »

A8511

ENERGICNA MLADA DAMA.. Energicna mlada zena. Fakultetski obrazovana, veoma uspesna u svom poslu, iz Beograda je. Vrlo komunikativna i pozitivna. Zarvsila je ekonomiju. Uporna i sposobna. Radi kao agent osiguranja. Njena iteresovanja vezana su za setnju, putovanja i izlaske. Muskarac koji je ostvaren, prijatnog izgleda, uspesan..

A8561

DAMA ŽELI DA UPOZNA GOSPODINA Za sebe kaže da je optimista, iskrena, korektna, obrazovana i situirana. Zaposlena je, a interesuje je psihologija, ronjenje, nutricionizam, životinje… Želi da upozna gospodina približnih godina, sličnih osobina i interesovanja za ozbiljnu vezu i brak.  

A8591

ON VOLI DA PUTUJE I AVANTURISTICKOG JE DUHA.. Za sebe kaze da je posvecen, ljubazan, razumljiv. Bavi se izvozom hrane iz Australije u Kinu, izvozi mleko u prahu, crveno vino, govedinu u kineske supermarkete. Finansijskije stabilani vodi slobodan opustajuci zivot svakodnevno. Hobi mu je putovanje, voli da putuje putovao je u 30 zemalja sirom sveta …

A8591 Pogledaj profil klijenta »

A8740

ISKREN I POSTEN GOSPODIN Pravnik za unutrasnje poslove. Za sebe kaze da je izrazito dobar covek altruista, suvise posten, ocekuje da i dama bude postena.Ozbiljnu vezu vidi kao vid druzenja voleo bi da dama zivi kod njega. Zeli da dama bude fizicki i mentalno zdrava, da bude postena i iskrena da bude dobar covek.

Pin It on Pinterest