Visina: 179

A8535

BAŠTOVAN IZ ZADOVOLJSTVA Gospodin je muzički  obrazovan, zaposlen,  situiran materijalno i finansijski, pristojnog izgleda……… Uživa u pejzažnoj arhitekturi okoline / dobijao nagrade za uređenje prostora/, voli putovanja, ne voli noćne izlaske. Želeo bi da upozna ozbiljnu i pristojnu  damu koja ne pije i ne puši , a  bila bi  spremna da se posveti  zajedničkom prilagođavanju, …

A8535 Pogledaj profil klijenta »

A8483

ONA JE VEDROG DUHA… Izuzetno dobra, vredna, radna, komunikativna, vedog duha, izuzetno samostalna, dete je na prvom mestu, nisu mogli da prate njen temperament, rad sa decom, ometenom u razvoju…Njena interesovanja u slobodno vreme su vezana za gajenje pasa, dekupaž – ukrasi, šetnja.

A8568

ON JE COVEK OD AKCIJE.. Za sebe kaze da je iskren, jednostavan, normalan, lojalan, otvoren je i komunikativan, temperamentan je i covek je od akcije. Ozbiljna veza da se temelji na poverenju, iskrenosti, uvazavanju jedno drugog, toleranciji. Zeli da partnerka bude lepa, iskrena, druzeljubiva, komunikativna, jednostavna, pozitivna. Aktivan vozac ima svoj auto.

A8618

ON IDE OSMEHOM  KROZ ZIVOT.. Miran, povucen, emotivac, Beogradski mangup, penzioner, plus radi, voli da putuje, voli da Sloveniju, druzenja, rostiljijada, gurman, ne voli GRAND devojke, njemu ne treba kuvarica, sam kuva, ima camac na Adi. Da je lepa, dobra osoba. Veseljak, osmehom kroz zivot.

A9081

GOSPODIN IZ INOSTRANSTVA ZA PRAVU DAMU Zivi u Stokholmu trenutno gde i radi, ziveo je i u Becu, jer je sebe uvek video u inostranstvu. Izuzetno otvoren, komunikativan, elokventan, drustven, predan poslu, tolerantan, spreman za akciju, ali zeli miran i harmonican odnos. Ocekuje partnerku koja je skromna, nikako da je pusac, ne voli neiskrenost, dvolicnost, …

A9081 Pogledaj profil klijenta »

A4456

ISKRENOST MU JE JAČA STRANA On je pošten i tolerantan, fin i iskren, tih, vredan….voli druženja sa prijateljima, prati  košarku i gleda filmove, ne voli putovanja. Očekuje ozbiljnu vezu i brak sa pristojnom, mirnom, radnom  i finom damom koja ima slična interesovanja i osobine.  

Pin It on Pinterest