Visina: 180

A9045

POZITIVAN SA PRAVIM VREDNOSTIMA Otvoren, komunikativan, voli da se druži. Izuzetno je pozitivan, trudi se da bude pravičan. Emotivan, romantičan, skroman.  Tolerantan je. Želi osobu sa kojom će mu biti lepo, da ima život bez stresa, da se oseća prijatno u njenom društvu. Poštovanje, ljubav, poverenje mu je jako bitno, kao i tolerantnost.  

A9172

KOŠARKAŠKI TRENER NEŽNOG SRCA Najvažnija mu je iskrenost i poštenje i u skladu sa tim se ponašao čitavog života. Voli da radi, vredan je, na prvom mestu mu je posao. Radi od mladalačkih dana i samostalan je. Voli sport, putuje, društveno je aktivan.Traži osobu sličnu sebi. Ima licencu za košarkoaškog trenera i time se dugo …

A9172 Pogledaj profil klijenta »

A9145

CILJEVI SU  MU ŽENIDBA, DECA I PORODICA   On je dobar, vredan, iskren, vrlo emotivan, ne voli svađe, voli dogovor i kompromis….uživa u prirodi, filmu,  putovanjima, druženju, pa i radu….. Uvek je odgovoran, smatra da  muskarac  mora stvoriti i obezbediti  uslove  za život  ženi i porodici. Želi da upozna  pristojnu i vaspitanu ženu koja bi …

A9145 Pogledaj profil klijenta »

A9140

DAMA KOJA HOĆE POSVEĆENOST Ona je tradicionalno  vaspitana, ume da“sluša i čuje“, komunikativna, situirana,  karakterna, otvorena, ume da  poštuje  i sebe i druge , odlično  kuva. Voli šetnje u prirodi, plivanje, druženje, uživa u putovanjima i često putuje. Želi da upozna muškarca sa pravim iskonskim vrednostima, kulturnog, pristojnog u svemu pored kojeg će se osećati …

A9140 Pogledaj profil klijenta »

A9135

MLADIC SA OZBILJNIM NAMERAMA.. On je malo povucen, emotivan, komunikativan, iskren, veran. On zeli partnerku za ozbiljnu vezu koja bi prerasla u brak. Voli da izlazi, da seta, da se bavi sportom. On je 11 godina ziveo u Nemackoj. Poznavanje Nemackog i Makedonskog jezika. Njegova interesovanja vezana su za fudbal, generalno sport..

A8526

  GOSPODIN ZA SIGURNU BUDUĆNOST Obrazovan, sportski tip, tolerantan, aktivan, zaposlen, dobro situiran, emotivan, romantičan….povučen je, ne voli veća društva, nije nametljiv, uživa u klasičnoj muzici, voli da ide u pozorište, bioskop, na koncerte…..zanima ga astrologija, strani jezici i šetnja. Želi da upozna pristojnu, aktivnu, urednu, druželjubivu, komunikativnu devojku za ozbiljnu vezu i brak. U …

A8526 Pogledaj profil klijenta »

A8492

PORODICAN GOSPODIN ZA OZBILJNU VEZU Sarmatan, obrazovan i kulturan. Miran, stalozen, uravnotezen, spreman na dogovor, miroljubiv. Zanimljiva i komunikativna osoba. Gaji i brine o zivotinjama, provodi vreme sa sestricinom, prijateljima. On zeli ozbiljnu vezu koja bi prerasla u brak.

A8506

BAVI SE SPORTOM I VOLI DA PUTUJE.. Umereno strpljiva osoba, vernost mi je veoma bitna osobina. Ono sto kazem to i uradim. U sve ulazim sa merom opreza, veoma sam odgovorna osoba. Volim da se smejem i volim duhovite ljude.  Upornost, rad, red i samo napred..Bavim se sportom i volim da putujem..

A8574

OSECAJAN I OTVOREN GOSPODIN.. Za sebe kaze otvoren, komunikativan, lako sklapa nova poznanstva. Emotivan, osecajan, fleksibilan i tolerantan. Ocekuje od buduce partnerke da bude zrela zena, da zna sta hoce i da ima cilj. Ima svoje imanje i u Ovci i u Novom Selu, vozi auto!

A8679

ON ZELI OZBILJNU VEZU PUNU LJUBAVI.. Cita knjige, gleda filmove, izlasci, setnja. Ima malu firmu pvc. Ozbiljna veza i brak, iskresnost, posvecenost, postovanje, razumevanje, voli zivotinje. Diplomirani masinski inzenjer.

Pin It on Pinterest