Visina: 182

A9214

KULTURAN-SIMPATIČAN-FLEKSIBILAN-SVESTRAN Ovom intersantnom muškarcu hobi je sviranje bubnjeva i gitare (rok i balade)takodje , biciklizam, jedrenje.Inace njegova primarna profesija je jedrenje, skiperaza i servih- mehaniku na velikim jedrilicama na primorju.Osim toga, poznaje i radi i druge delatnosti. Za sebe smatra da je moralna i karaktern osoba, od reci, emotivan, komunikativan, energican, radan , vredan…Voleo bi …

A9214 Pogledaj profil klijenta »

A8433

AMBICIOZAN I VEDROG DUHA… Za sebe kaze da je komunikativan, otvoren, pozitivan, vedrog duha, raspolozen, ambiciozan. Tolerantan je, pazljiv je. Jednu ozbiljnu vezu vidi kao uzajamno postovanje, unapredjivanje jedno drugoga, medjusobno razumevanje, toleranciju, uvek tezi ka tome da se nadje zajednicki jezik. Od partnerke ocekuje uzajamno postovanje, vernost, paznju, da zna da postuje njegovo vreme.

A8534

GOSPODIN MLADALAČKOG DUHA Obrazovan, zaposlen, izuzetno situiran, sportski tip, mladalačkog duha,   vitalnog i pristojnog izgleda…..voli da putuje i  da se bavi sportom. Želi da upozna damu  koja ne konzumira alkohol i duvan i  ima slična interesovanja i sklonosti, jer smatra da se sličnosti  uzajamno privlače.  

A8467

ODAN I ISKREN… Za sebe kaze da je ozbiljan, karakteran, iskren, tolerantan je do odredjene granice. Ima troje dece dve cerke i sina, deca su mu punoletna, cerke zive sa bivsom zenom, a sin zivi sa njim. Jednu ozbiljnu vezu vidi kao harmonicnu zajednicu, kao uvazavanje, toleranciju, kompromisi. Zeli da je partnerka karakterna, postena, da …

A8467 Pogledaj profil klijenta »

A8509

VOLI MUZIKU I SETNJE.. Za sebe kaze da je dobra osoba, uvek tezi da se nadje zajednicki jezik. Kaze da je otvoren kao osoba, tolerantan je.  Voli muziku-rok, uziva u setnjama i voli da izlazi. Jednu ozbiljnu vezu vidi kao dogovor razumevanje, zeli vezu koja bi prerasla u brak.

A8510

DOMACIN I PORODICAN GOSPODIN.. Pravi domacin, porodican covek, ne pije i ne pusi, radi kao cuvar objekta, sportski tip, vozacka dozvola, voli zajednicki život. Dama može da bude malo punija, zgodna, može šlank, ali da ne bude predebela, da bude porodicna žena. Želi ozbiljnu vezu, da sve bude po dogovoru, da se vole, poštuju, da …

A8510 Pogledaj profil klijenta »

A8516

TOLERANTAN U ZAVISNOSTI OD SITUACIJE… Zavrsio visu ekonomsku. Za sebe kaze da je iskren, otvoren, komunikativan, tolerantan od situacije do situacije, tako je i sto se tice kompromisa. Njegova interesovanja vezana su za prirodu, setnju, putovanja, odlazak u bioskop i pozoriste, izlazak u restoran. Zeli ozbiljnu vezu koja bi proizasla u brak.

A8587

OBRAZOVAN I DUHOVIT.. Zavrsio masinski fakultet, diplomirani masinski inzenjer. Za sebe kaze da je komunikativan, kazu ljudi kada cuti da nesto nije u redu. Voli da se sali, ali ne preterano, spreman na kompromise. Prati sport, voli filmove, vozi kola. Smatra da je komunikacija medju partnerima najvaznija, kao i postovanje. Zena bi trebala da bude …

A8587 Pogledaj profil klijenta »

A8599

ON IMA SMISLA ZA HUMOR.. Za sebe kaze da je otvoren, komunikativan, ima smisla za humor. Bitne su zajednicke karakteristike, tolerancija, kompromis. U slobodno vreme voli da ide u lov, setnju u prirodi. Voli da prati sport, da ide u bioskop i pozoriste. On zeli ozbiljnu vezu.

A8611

VOLI KULTURNA DESAVANJA I UZIVA U SETNJAMA.. Za sebe kaze da je dobar covek, otvoren je, komunikativan, fleksibilan je i tolerantan. On je zaiteresovan za ozbiljnu vezu za kvalitetan partnerski odnos i mogucnost braka. Uziva u  setnjama, odlascima u restorane, bioskop pozoriste..

Pin It on Pinterest