Visina: 183

A9206

ON JE ŠARMANTAN-INTELIGENTAN-DUHOVIT I ODGOVORAN Sarmantan, druzeljibiv, inteligentan, posvecen, preduzimljiv, odgovoran, duhovit, komunikativan. Obisao celu  Ex Yu.Veoma ceni ozbiljnost, ljubav, postovanje, posvecenost, inteligenciju, razumevanje  kod  partnerke. Zeli brak i osnivanje porodice.

J-S

LJUBAZNA ROMANTIČNA I NEŽNA Zelene oči, smeđa kosa.Razvedena je i ima ćerku 2015 i želi da ima jošdece.Radi kao lični  asistent.Jezici: engleski-tečno.O sebi kaže da je  ljubazna, nežna, romantična i brižna.Njeni i interesovanja su  fitness, čitanje, umetnost.Volela bi da osnuje novu bračnu zajednicu sa partnerom koji je brižan, aktivan, ljubazan i odgovoran.  

A4173

ISTRAJAN GOSPODIN On je obrazovan, iskren, uporan, ambiciozan, istrajan, interesuju ga strani jezici, sport – posebno karate. Uživa u druženju, šetnji, sportu…. Želi da upozna damu pristojnog izgleda i ponašanja za ozbiljnu vezu koja bi vremenom prerasla u brak, koji bi bio iskren i sa puno poštovanja.      

A8454

ON IMA SMISLA ZA HUMOR… Za sebe kaze da je posten, iskren, komunikativan, iskren, ima smisla za humor, zabavan je. Voli da cita knjige, filmove, setnja u prirodi, izlasci redje. Ozbiljna veza da se bazira na medjusobnoj toleranciji, uvazavanju. Zeli da bude postena, iskrena, zrela osoba koja je spremna da se zrtvuje zarad zajednickog zivota, …

A8454 Pogledaj profil klijenta »

A8548

GOSPODIN ZA JUTARNJU ŠETNJU Za sebe kaže da je vrlo komunikativan, ozbiljan, pristojnog izgleda, druželjubiv, zaposlen,  situiran…… Voli prirodu, uživa u jutarnjim šetnjama po Košutnjaku. Voleo bi da upozna pristojnu damu  sličnih  osobina i  interesovanja koja bi uživala u izlascima i zajednički provedenom vremenu.  

A8555

GOSPODIN HEDONISTA Za sebe kaže da je pristojan, živi u Italiji već duže vreme, situiran, dobrog karaktera…..voli izlaske, druženje u kućnoj atmosferi,čitanje istorijskih knjiga,  opuštanje uz domaću narodnu muziku. Uživa u vožnji  kamiona, ljubitelj je motora i ide na njihova okupljanja. Želeo bi da upozna vitku i lepu devojku dobrog karaktera radi ozbiljne veze i …

A8555 Pogledaj profil klijenta »

A8890

OBRAZOVAN-SITUIRAN-ELEOKVENTAN On je obrazovan, zaposlen,  situiran, sa mnogo raznih zanimanja i interesovanja u raznim sferama zivota /od profesije do sporta/, voli mačke. Aktivan, nežan i pažljiv, intiligentan, romantičan i posvećen nauci, stalno se nadograđuje i radi na sebi. Želeo bi da upozna obrazovanu, iskrenu, vernu, vitku devojku koja ima slična interesovanja i razumevanja za život …

A8890 Pogledaj profil klijenta »

A8915

ON ZNA STA ZELI Stalozen, uredan, pedantan, uporan, inteligentan. Povucen, miran, blage naravi. Postoji dobra komunikacija. Dama da bude kao i on eventualno za nijansu delotvornija, uredna, pouzdana, privrzena porodicnoj atmosferi, zenstvena, da ne bude previse okrenuta poslu. Osnov veze: dobra komunikacija, postovanje, poverenje, dogovor. Moze i dama sa srednjom skolom. Da zena nema vise …

A8915 Pogledaj profil klijenta »

A8952

GOSPODIN ZA UZAJAMNO POSTOVANJE I LJUBAV Saljiv, pozitivan, iskren, dobar. pravican, posten . Dama da bude normalna, postena, da bude okrenuta porodicnoj atmosferi, iskrena, duhovoita, da ima smisla za humor, pozitivna , uporna, pedantna, domacica. Uzajmno postovanje, razumevanje, poverenje, razvijena komunikacija, otvorenost, dogovor.

A9011

GOSPODIN ZA BUDUĆNOST Mladi  gospodin  je iskren, posten, druzeljubiv, voli  šalu, ide na koncerte, sluša folk. Ne podnosi nepravdu pa shodno tome i reaguje. Voli da džogira, povremeno igra fudbal i košarku, ide na utakmice, gleda filmove… Želi da upozna devojku za ozbiljnu vezu i brak. Očekuje ljubav, podršku, iskrenost, poverenje i odanost.  

Pin It on Pinterest